• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Зеленчукови семена

Празна граница във вашата градина може бързо да стане зелена, при условие, че я посеете със зеленчукови семена. Мотивацията и малкото време ще ви позволят да се насладите на богатите култури за кратко време. Всички знаем, че зеленчуците са богат източник на витамини, минерали и други хранителни вещества, затова трябва да бъдат включени във всяка диета. Онези, които са събрани от собствената ви градина, молят очите, дават много заслужено удовлетворение и преди всичко са по-здрави и произведени по много по-органичен начин от тези, които се предлагат в супермаркетите. Може дори да отглеждате зеленчуци у дома или в закрита оранжерия на балкона си.

Нашият онлайн магазин предлага семена от зеленчуци за отглеждане на открито и под покривка. Можете да избирате от множество сортове, но кратки описания на всеки продукт ще ви помогнат да направите правилния избор. Ние продаваме семена от най-популярните зеленчуци, като морков, боб, магданоз или маруля, но ако сте в по-малко известни, като калабас или кале, ще ги намерите в нашия магазин.

Семената, предлагани в нашия магазин, са с високо качество и с добра кълняемост, тъй като идват само от доказани производители. Тя гарантира успешна култура и богата, качествена реколта. Не се колебайте и се отдайте на нашата оферта, където ще намерите семена от всички зеленчуци, без да се налага да напускате дома си.