Benih Sayuran

Sempadan kosong di taman anda dengan cepat boleh menjadi hijau, dengan syarat anda menyemai dengan biji sayuran. Motivasi dan sedikit masa akan membolehkan anda menikmati tanaman yang kaya dalam masa yang singkat. Kita semua tahu bahawa sayur-sayuran adalah sumber yang kaya dengan vitamin, mineral dan nutrien lain, oleh itu mereka harus dimasukkan dalam setiap diet. Mereka yang dituai dari kebun sendiri sila mata, memberi kepuasan yang pantas dan, pertama dan terpenting, lebih sihat dan dihasilkan dengan cara yang jauh lebih organik daripada yang terdapat di supermarket. Anda juga boleh menanam sayur-sayuran di rumah atau di rumah hijau tertutup di balkoni anda.

Kedai online kami menawarkan bibit sayur-sayuran untuk udara terbuka dan di bawah penutup penanaman. Anda boleh memilih dari pelbagai jenis, tetapi penerangan ringkas setiap produk akan membantu anda membuat pilihan yang tepat. Kami menjual biji sayuran yang paling popular, seperti lobak merah, kacang, pasli atau selada, tetapi jika anda menjadi yang kurang dikenali, seperti calabash atau kale, anda akan mendapati mereka di kedai kami.

Biji-biji yang ditawarkan di kedai kami adalah berkualiti tinggi dan kini terdapat keberkesanan yang baik, kerana ia berasal dari pengeluar yang terbukti sahaja. Ia menjamin budaya yang berjaya dan penuaian yang kaya dan berkualiti tinggi. Jangan teragak-agak dan menikmati tawaran kami, di mana anda akan mendapati benih semua sayur tanpa perlu meninggalkan rumah anda.

RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir
RM3.67 RM6.12
Promosi berakhir