• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Kalla løg

Kalla løg, også kendt som Zantedeschia, er en sand juvel - sørg for, at de har en plads i din have! Vores online havebutik tilbyder de mest fantastiske farverige varianter af Kalla løg. Vi leverer plantemateriale af uovertruffen kvalitet, der stammer fra de fineste hollandske gårde. Udforsk vores sortiment og grib chancen for at købe Kalla løg til en særlig pris!

Disse eksotiske, elegante blomster er primært anerkendt som snitblomster. Dog kan du også opnå betagende resultater ved at dyrke dem i rummelige potter eller solrige blomsterbede. Beundr nuancerne af pink, rød, orange, gul og hvid Zantedeschia! De lover en livlig og glædeligt farverig fremvisning. Måske vil du blive fortryllet af de unikke flødefarvede, lilla-hvide eller endda... dybe ibenholt blomster? Varianter som Albomaculata, Picasso og Schwarzwalder venter på dit valg.

Dyk ned i de detaljerede plantebeskrivelser i denne kategori og bestil dine Kalla løg fra en pålidelig kilde. Bliv en af de mange tilfredse kunder i vores havebutik og få kraftige, rigeligt blomstrende planter til en overkommelig pris. Det er kun et par klik væk!