• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Zantedeschia, Кала Лили

Zantedeschia, известни още като Кала Лили, са истинско бижу – уверете се, че имат място във вашия градина! Нашият онлайн магазин за градинарство предлага най-завладяващите цветни разновидности на Кала Лили. Предоставяме материал за засаждане от несравнимо качество, произхождащ от най-добрите холандски ферми. Разгледайте нашата гама и се възползвайте от възможността да закупите Кала Лили на специална цена!

Тези екзотични, елегантни цветя се познават предимно като рязани цветя. Въпреки това, можете също така да постигнете впечатляващи резултати, отглеждайки ги в големи саксии или на слънчеви лехи. Възхитете се на нюансите на розово, червено, оранжево, жълто и бяло на Zantedeschia! Те обещават ярко и радостно цветно изложение. Може би ще бъдете очаровани от уникалните кремави, лилаво-бели или дори... дълбоко ебенови цветове? Разновидности като Albomaculata, Picasso и Schwarzwalder ви очакват.

Запознайте се с подробните описания на растенията в тази категория и поръчайте вашите Кала Лили от надежден източник. Присъединете се към многото доволни клиенти на нашия магазин за градинарство и придобийте здрави, обилно цъфтящи растения на достъпна цена. Само на няколко клика разстояние!