• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kála gumók, Zantedeschia

Kála gumók, más néven Zantedeschia, igazi ékszer – győződjön meg róla, hogy helyet kapnak a kertjében! Online kertészeti boltunk a legcsodálatosabb színes Kála gumók változatait kínálja. Kiváló minőségű ültetési anyagot biztosítunk, amelyet a legjobb holland farmokról szereztünk be. Fedezze fel kínálatunkat és ragadja meg a lehetőséget, hogy Kála gumókat vásároljon különleges áron!

Ezek az egzotikus, elegáns virágok elsősorban vágott virágként ismertek. Azonban lenyűgöző eredményeket is elérhet azzal, ha tágas cserépben vagy napfényben fürdő virágágyásokban termeszti őket. Csodálja meg a rózsaszín, piros, narancssárga, sárga és fehér Zantedeschia árnyalatait! Élénk és örömteli színes kijelzőt ígérnek. Talán elvarázsolják az egyedi tejszínű, lila-fehér vagy akár... mély ébenfa virágok? Olyan fajták, mint az Albomaculata, Picasso és Schwarzwalder várják a választását.

Merüljön el a részletes növény leírásokban ebben a kategóriában és rendelje meg Kála gumóit megbízható forrásból. Legyen az egyik sok elégedett vásárlónk a kertészeti boltunkban és szerezzen erős, bőségesen virágzó növényeket megfizethető áron. Csak néhány kattintásra van!