• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Рододендрон торове

Торове за рододендрони ще ви помогнат да осъществите вашите мечти за силни храсти, покрити с чудесни цветя. Тези продукти, богати на макро- и микроелементи, напълно задоволяват хранителните нужди на обилно цъфтящите растения. Ако току-що започвате подготовката за засаждане на рододендрони, препоръчваме използването на Киселинно Удобрение Biopon, което обогатява почвата с минерали и намалява pH стойността й, приспособявайки я към нуждите на киселинолюбивите растения - не само на рододендроните, но и на иглолистните дървета и хортензиите.

За да се уверите, че вашите нови храсти се прикореняват ефективно, използвайте Микоризния Ваксин за Рододендрони, Варови и Боровинки. Този природен, органичен продукт съдържа полезни бактерии, които живеят в симбиоза с корените на киселинолюбивите растения. Те подобряват абсорбцията на вода и хранителни вещества и защитават растенията от почвени болести. Едно единствено нанасяне на тази микориза е достатъчно за целия живот на растението!

Предлагаме конкурентни цени за тези и други отлични продукти от признати и надеждни производители, като Тор за Рододендрони на Agrecol, Тор за Рододендрони и Магнолии на Target и Тор за Поливна Помпа за Рододендрони, Камелии и Други Киселинолюбиви Растения на Zielony Dom.

Нашият онлайн магазин за градина предлага най-добрите налични торове за декоративни растения и много други градинарски и домакински продукти. Посетете другите ни раздели и се убедете сами! Надеждните ни доставчици работят с нас вече много години, което ни позволява незабавно да предложим торове за рододендрони от първокласно качество. Добавете ги в кошницата си, потвърдете поръчката си и ние ще се погрижим за останалото. Винаги сме тук за вас!

18.90 лв