• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Kompostberigende tilsætningsstoffer

Kompostberigende tilsætningsstoffer vil være nyttige til fremstilling af organisk gødning fra madaffald, haveaffald og andre biologisk nedbrydelige materialer. Organisk materiale nedbrydes under naturlige forhold, og produktet af denne proces - hakket, gæret kompost - er den bedste miljøvenlige gødning, du nogensinde vil anvende på planter i din have. Det er 100% naturligt, miljøvenligt og passer til alle planter. Det beriger jorden med nyttige mikroorganismer og gør den mere frugtbar.

Desværre kræver kompostproduktion lidt tid og tålmodighed. Og hvis du ikke følger nok opmærksomhed, kan du fejlagtigt forkæle det med produkter, der aldrig skal komposteres (f.eks. Madaffald med højt saltindhold). Sådanne problemer kan let undgås! For at løse alle problemer, du måtte støde på under kompostproduktion, behøver du kun gøre god brug af kompostadditiver. Se ikke længere, da vi har et bredt udvalg af dem i vores online havebutik.

Vi anbefaler blandt andet Pryzmatix BIO fra Sumin-mærket, et tilsætningsstof, der indeholder nyttige mikroorganismer - bakterier og svampe, der hurtigt og effektivt nedbryder organisk affald og derudover beriger jorden med værdifulde næringsstoffer. Dette produkt fremskynder også nedbrydning af faldne blade uden behov for at rive og bunke dem op! Gennemprøvede, testede tilsætningsstoffer, der fremskynder produktionen af værdifuld kompost, forhindrer skimmel og ubehagelig aroma, er blandt andet Florovit Compost Activator, Target Active Komposter og Radivit Komposter fra Substral. Gennemse vores tilbud, spar besparelser takket være de priser, der er overkommelige for alle. Producering af kompost af høj kvalitet behøver ikke være svært eller tidskrævende. Udnyt de professionelle produkter, der er tilgængelige i vores butik, og genkend hurtigt effekterne!