Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Рододендронска ђубрива

Рододендронска ђубрива ће вам помоћи да остварите своје снове о бујном грмљу прекривеном дивним цвећем. Ови производи, богати макро- и микроелементима, у потпуности ће задовољити нутритивне потребе биљака које обилно цветају. Ако сте тек започели припрему за садњу рододендрона, препоручујемо вам да користите кисело ђубриво Биопон које обогаћује земљиште минералима и смањује његову пХ вредност, прилагођавајући га потребама ацидофилних биљака - не само рододендрона, већ и четинара и хортензија.

Да бисте били 100% сигурни да ће ваше ново грмље пуштати корене, користите вакцину Мицоррхиза за рододендроне, хеатхер и боровнице. Овај природни, органски производ садржи употребљиве удружне бактерије које живе у симбиози са коренима ацидофилних биљака. Они побољшавају способност апсорпције воде и хранљивих састојака и штите биљке од болести тла. Једна примена ове микоризе биће довољна за цео живот биљке!

Нудимо конкурентне цене за ове и друге изврсне производе, које испоручују познати и поуздани произвођачи, као што су Агрецол-ово ђубриво за рододендрон, ђубриво за рододендрон и магнолију из Таргет-а или ђубриво за прскалице за рододендроне, камелије и друге ацидофилне биљке из Зиелони Дом-а.

Наша интернетска продавница баште нуди најбоља доступна ђубрива за украсно биље и многе друге производе за баштованство и домаћинство - посетите остала одељења и уверите се сами! Наши поуздани добављачи годинама раде са нама. Захваљујући њима у могућности смо да понудимо ђубрива високе класе рододендрона одмах: додајте их у корпу, потврдите поруџбину, а ми ћемо се побринути за остало. Увек смо ту за вас!

Nema proizvoda u ovom odeljku