Baja Rhododendron

Baja Rhododendron akan menolong anda memenuhi impian pokok renek yang kuat yang ditutupi dengan bunga yang luar biasa. Produk ini, kaya dengan makro dan mikronutrien, akan memenuhi sepenuhnya keperluan pemakanan tanaman yang banyak berbunga. Sekiranya anda baru mula bersiap untuk penanaman rhododendron, kami mengesyorkan untuk menggunakan Biopon Acidifying Fertilizer yang memperkaya tanah dengan mineral dan menurunkan nilai pHnya, menyesuaikannya dengan keperluan tanaman acidophilic - bukan hanya rhododendron, tetapi konifer dan hidrangeas juga.

Untuk memastikan 100% pokok renek baru anda berakar, gunakan Vaksin Mycorrhiza untuk Rhododendron, Heathers dan Blueberries. Produk semula jadi dan organik ini mengandungi bakteria penyatuan yang boleh digunakan yang hidup dalam simbiosis dengan akar tanaman asidofilik. Mereka meningkatkan keupayaan penyerapan air dan nutrien dan melindungi tanaman dari penyakit tanah. Satu aplikasi mycorrhiza ini akan mencukupi untuk seumur hidup tanaman!

Kami menawarkan harga yang kompetitif untuk ini dan produk unggulan lain, yang dibekalkan oleh pengeluar terkenal dan dipercayai, seperti Baja Rhododendron Agrecol, Baja Rhododendron dan Magnolia dari Target atau Baja Pam Sprayer untuk Rhododendron, Camelia dan Tumbuhan Acidophilic Lain dari Zielony Dom.

Kedai taman dalam talian kami menawarkan baja terbaik untuk tanaman hiasan dan banyak produk berkebun dan isi rumah yang lain - kunjungi bahagian lain dan lihat sendiri! Pembekal dipercayai kami telah bekerja dengan kami selama bertahun-tahun. Terima kasih kepada mereka, kami dapat menawarkan baja rhododendron kelas tinggi dari tangan: tambahkan ke troli, sahkan pesanan dan kami akan menguruskan selebihnya. Kami sentiasa ada untuk anda!

There are no products in this section