• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Polish Herbs - Dzięgielówka (Angelica-flavored likur) - urtevalg, spiritusaroma - til 2 liter alkohol -

29.80 kr
017346
Fjernlager - 1-3 dage

Dzięgielówka-urtevalget er en spiritusaroma, der giver dig mulighed for at producere regional urt-aromatiseret vodka, der skiller sig ud med den karakteristiske smag og aroma. De spiritus-aromatiske spiritus havde været usædvanligt populære i Podhale (højland i Polen) og i Litauen. Nogle læger hævder, at det har medicinske egenskaber. Det er værdsat til at genoprette den samlede kropsbalance og gavnlige indflydelse på fordøjelsessystemet. Smagen og aromaen af den likør med Angelica-smag er unik og kan ikke forveksles med andre alkoholholdige drikkevarer. Det serveres normalt kølet, lige eller som en usædvanlig ingrediens i forskellige cocktails.

Urt-, krydderi- og frugtudvalget, der findes i vores butik, er et brugervenligt produkt. Vi anbefaler det til alle elskere af hjemmelavede drikkevarer, dem der elsker at udforske nye smag og opleve nye kulinariske eventyr.

Forberedelse af den traditionelle dzięgielówka starter med 2 liter sirup, lavet af ren vodka og 300 g sukker. Hæld indholdet af pakken i sirupen og lad dem simre over lille varme. Hæld over i en krukke og lad den stå i 2-3 uger. Efter denne tid sil væsken og lad den stå på et køligt sted i 3 til 4 måneder.

Hver pakke indeholder 20-30 g af de polske krydderurter - Dzięgielówka (Angelica-flavored likør) urter. Én pakke giver dig mulighed for at tilberede 2 liter alkoholholdig drik.