Likør / spiritus

De hjemmelavede likører, som nogle gange benævnes hjertearter i USA, og spiritus sender dine smagsløg til himlen og er den bedste kur mod almindelige forkølelser. Hjemmelavet alkohol kræver passende indstilling, og derfor tilbyder vi nyttigt tilbehør til fremstilling og opbevaring af likører. Du finder smukke carafeer, dekantere og hofte kolber, praktiske krukker samt flasker, hætter og etiketter til overkommelige priser i vores butik. Du kan finde hele dette valg i denne afdeling!

En lækker likør smager endnu bedre serveret af en elegant karaffel. Hvis du foretrækker enkle former, skal Aroniówka - (Chokeberry-likørflaske) - karaffel med en hætte, der fås i vores butik til en særlig pris, appellere til dig. Vi tilbyder også dekorative kaféer lavet af tykt, ligesom krystalglas og det yndefulde likersæt med en 900 ml karaffel og 4 glas, en ideel gaveidé! Tjek vores glas tønde dekanter med vandhaner, fås i forskellige størrelser og farver. Denne dekorative beholder glæder alle dine gæster. Dette er langt fra alt - du får også det klassiske likørflaske sæt med korker, ideelt til opbevaring af likører, vin og sød spiritus, og de fremragende krukker til at lave hjemmelavede likører i vores butik. Vi tror, du muligvis også har brug for de smukke likør selvklæbende etiketter, der fås i pakker med 30 stykker, hvorpå du muligvis skriver ned navnet og produktionsdatoen for dine produkter. Bare se på hvad vi har forberedt dig!

Bestil tilbehør og redskaber, der er nødvendige til likørfremstilling i vores butik. Vi garanterer overkommelige priser og billig øjeblikkelig levering. Hold øje med vores specialtilbud og spar med rabatter til vores faste kunder. Din hobby giver dig endnu mere glæde og tilfredshed med lidt hjælp fra os!

-36%
94.54 kr 147.44 kr