• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Universal græsfrø

Din hjemme-have græsplæne bør både være dekorativ og et sted for aktiv afslapning - så tøv ikke med at købe Universal Græsfrø. De græssorter, der er tilgængelige i denne underkategori af vores online-havebutik, er alsidige. De tåler slid, trives under tæt klipning, regenererer hurtigt og danner en tæt, elegant græsplæne uden bare pletter.

Er du på udkig efter frø, der vokser hurtigt og er perfekte til hjemmegårde? De grønne Universal- og Trawnik Polski Universal-varianter vil helt sikkert overgå dine forventninger. Disse holdbare, langtidsholdbare blandinger af spredende bundgræsser inkluderer frø af flerårig rajgræs, rød skærm og Kentucky bluegrass (også kendt som glat enggræs). At vælge disse frøblandinger garanterer hurtig spiring og hurtig udvikling af en frodig, fejlfri grøn græsplæne - selv på ujævnt struktureret jord. En anden hurtigt spirende, robust og meget anbefalet græsplæne er Picnic - Universal Græs til hjemmegårde og gårde. Den består af slidstærke græsser, der producerer tykke, livlige grønne blade. Og hvis du drømmer om at forvandle omgivelserne omkring dit hjem til en blomstrende eng, skal du vælge Trawnik Kwiatowy (Blomstereng). Denne blanding af græs og blomsterfrø vil bringe en malerisk charme til din have.

Dette udvalg repræsenterer kun en del af vores omfattende udvalg af Universal Græsfrø. Garden Seeds Market tilbyder høj kvalitet græsfrø fra anerkendte nationale og internationale producenter (såsom Barenbrug, Biopon, Planta, Target), tilgængelige i pakker fra 0,9 kg til 5 kg. Gavn af vores konkurrencedygtige priser for høj kvalitet græsfrø og opnå en smukt vedligeholdt have uden at strække din økonomi!

150.77 kr
673.27 kr