• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Universella gräsfrön

Din hemträdgård bör vara både dekorativ och en plats för aktiv avkoppling - så tveka inte att köpa Universal Grass Seeds. Grässortimentet som finns tillgängligt i denna underkategori av vår online-trädgårdsbutik är mångsidigt. De tål slitage, presterar utmärkt vid nära klippning, regenererar snabbt och bildar en tät, elegant gräsmatta utan kala fläckar.

Letar du efter frön som växer snabbt och är perfekta för hemträdgårdar? De gröna Universal och Trawnik Polski Universal-sorterna kommer säkerligen att överträffa dina förväntningar. Dessa hållbara och långvariga blandningar av spridande gräs inkluderar frön av perenn rajgräs, röd ängsfesk och Kentucky bluegrass (också känt som slät ängsgräs). Att välja dessa fröblandningar garanterar snabb grobarhet och snabb utveckling av en frodig, luckfri grön matta - även på ojämnt strukturerade jordar. Ett annat snabbgroende, robust och mycket rekommenderat grässortiment är Picknick - Universal Grass för hemträdgårdar och gårdar. Det består av slitstarka gräs som producerar tjocka, livfullt gröna blad. Om du drömmer om att förvandla omgivningen runt ditt hem till en blomstrande äng, välj Trawnik Kwiatowy (Blommande Gräsmatta). Denna blandning av gräs och blomfrön kommer att ge en pittoresk charm till din trädgård.

Denna urval representerar bara en del av vårt omfattande sortiment av Universal Grass Seeds. Garden Seeds Market erbjuder högkvalitativa grässorter från kända inhemskt och internationellt producenter (som Barenbrug, Biopon, Planta, Target), tillgängliga i förpackningar från 0,9 kg till 5 kg. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser för högkvalitativa grässorter och uppnå en vackert underhållen trädgård utan att anstränga din budget!

120.27 kr
211.89 kr
285.14 kr
322.16 kr
877.03 kr