Universelle gressfrø

Hagen din bør både være dekorativ og et sted for aktiv avslapning - så ikke nøl med å kjøpe Universal Grass Seeds. Gressfrøvalgene som er tilgjengelige i denne underkategorien av vår nettbutikk for hagearbeid er allsidige. De tåler slitasje, trives under tett klipping, regenererer raskt, og danner en tett, elegant plen uten bare flekker.

Ser du etter frø som vokser raskt og passer perfekt for hjemmehager? De grønne Universal og Trawnik Polski Universal-variantene vil sikkert overgå forventningene dine. Disse holdbare, langvarige blandingene av spredende gress inkluderer frø av flerårig raigras, rødsvingel og engsvingel (også kjent som slett engsvingel). Å velge disse frøblandingene garanterer rask spiring og rask utvikling av en frodig, gapfri grønn plen - selv på ujevnt strukturerte jordarter. Et annet raskt spirende, robust og sterkt anbefalt plenvalg er Picnic - Universal Grass for hjemmegårder og gårder. Den består av slitesterke gress som produserer tykke, livlige grønne blader. Og hvis du drømmer om å forvandle omgivelsene rundt hjemmet ditt til en blomstrende eng, velg Trawnik Kwiatowy (Blomstrende plen). Denne blandingen av gressfrø og blomsterfrø vil bringe en pittoresk sjarm til hagen din.

Dette utvalget representerer bare en del av vårt omfattende utvalg av Universal Grass Seeds. Garden Seeds Market tilbyr høykvalitets gressfrø fra anerkjente nasjonale og internasjonale produsenter (slik som Barenbrug, Biopon, Planta, Target), tilgjengelig i pakker fra 0,9 kg til 5 kg. Dra nytte av våre konkurransedyktige priser for høykvalitets gressfrø og oppnå en vakkert vedlikeholdt hage uten å belaste budsjettet ditt!

224.00 kr
340.57 kr
1,000.29 kr