Универзално семе траве

Твој кућни вртни травњак треба да буде и украсан и место активног опуштања - не устручавајте се и купујте универзално семе траве. Избор травњака за сјеме доступан у овој подкатегорији наше интернетске трговине је вишенамјенски. Отпорне су на гашење, одлично подносе кошњу косине, брзо се регенеришу и формирају компактне, елегантне соде без празних места.

Ако тражите сјеме брзорастућих сорти које су одличне за травњаке домаћих вртова, Греен Универсал и Травник Полски Универсал дефинитивно ће испунити сва ваша очекивања. Ове дуготрајне, чврсте композиције широко распрострањених гроздних трава обухватају семе вишегодишњег рижота, црвеног семена и кентуцкијевог плавог траве (глатка травната трава). Употребом ове селекције семена дајете гаранцију да ће траве брзо клијати и готово одмах формирати зелени тепих без иједних шупљих тачака - чак и на неравном структуираном земљишту. Други брзи клијави, отпорни и високо препоручени избор травњака је Пицниц - универзална трава за кућне баште и дворишта. Састоји се од травњачких трава које су отпорне на газење и развијају величанствене, широке, сочне зелене листове листа. Желите ли близину куће претворити у цвјетну ливаду? Купите Травник Квиатови (Цвјетни травњак) - овај избор травњака и сјеменки травњака увест ће идиличан амбијент у вашу башту.

Ово је само делић нашег широког асортимана универзалних трава. Тржиште баштенских семенки нуди семе травњака најбољих домаћих и страних произвођача (нпр. Баренбруг, Биопон, Планта, Таргет) у паковањима од 0,9 кг до 5 кг. Уштедите новац захваљујући приступачним ценама квалификованих семенки траве и уживајте у негованој башти без оштећења кућног буџета!