• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Universele graszaden

Uw thuis tuin gazon moet zowel sierlijk als een plek voor actieve ontspanning zijn - dus aarzel niet om Universele Graszaden te kopen. De graszaadselecties die beschikbaar zijn in deze subcategorie van onze online tuinwinkel zijn veelzijdig. Ze zijn bestand tegen slijtage, presteren uitstekend bij kort maaien, regenereren snel en vormen een dicht, elegant gazon zonder kale plekken.

Op zoek naar zaden die snel groeien en perfect zijn voor thuis tuinen? De Green Universal en Trawnik Polski Universal variëteiten zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen. Deze duurzame, langdurige mengsels van verspreidende graszoden bevatten zaden van Engels raaigras, roodzwenkgras en Kentucky bluegrass (ook bekend als glad weidegras). Het kiezen van deze zaadmengsels garandeert snelle kieming en snelle ontwikkeling van een weelderig, gapend groen gazon - zelfs op oneffen gestructureerde gronden. Een andere snel kiemende, robuuste en zeer aanbevolen gazonkeuze is Picnic - het Universele Gras voor thuis tuinen en tuinen. Het bestaat uit slijtvaste grassen die dikke, levendige groene bladeren produceren. En als u droomt van het transformeren van de omgeving van uw huis in een bloeiende weide, kies dan voor Trawnik Kwiatowy (Bloemrijk Gras). Dit mengsel van graszaad en bloemzaad zal een schilderachtige charme aan uw tuin brengen.

Deze selectie vertegenwoordigt slechts een deel van ons uitgebreide assortiment Universele Graszaden. Garden Seeds Market biedt hoogwaardige graszaden van gerenommeerde binnenlandse en internationale producenten (zoals Barenbrug, Biopon, Planta, Target), beschikbaar in verpakkingen variërend van 0,9 kg tot 5 kg. Profiteer van onze concurrerende prijzen voor hoogwaardige graszaden en bereik een prachtig onderhouden tuin zonder uw budget te belasten!

17.60
19.60
26.38
29.80
83.55
85.53
87.53