• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Jute garn

Jutetvinder sikrer stærk binding og eftersom de udelukkende er lavet af organisk fiber, er de uundværlige i økologisk landbrug. Køb ekstremt holdbare jutetvinder i vores online butik. Vælg den rigtige tykkelse til dit formål og afgiv din ordre med overkommelig hjemmelevering!

Hvis du værdsætter organiske materialer og værdsætter overkommelige, robuste løsninger, er du kommet til det rette sted. Leder du efter materialer til at støtte dine nyplantede træer? Køb vores 2,5 mm – 100 m jutetvind. Denne holdbare, tykke fiber er modstandsdygtig overfor afskæring og samtidig miljøvenlig. Du kan bruge jutetvind til at binde en række forskellige planter, herunder bredtvoksende blomsterplanter som dahlier, hortensiaer og floks, samt frugtbuske som hindbær, brombær og ribs. Klatreplanter vil se pragtfulde ud klatrende på dem og nå nye højder. Det tyndere 1,5 mm jutetvind er perfekt til hurtige reparationer, pakning af pakker, indpakning af gaver eller sikring af opbevaringsposer. Det kan også blive en naturlig, organisk dekoration til potter, kasser, krukker og hjemmelavede julekort. Det er så alsidigt, at det er klogt at holde en lager af dette nyttige tilbehør ved hånden. Du vil finde det til den mest konkurrencedygtige pris i vores butik!

Bestil jute, hamp, bomuld, kokosnød og andre typer tvinder med garanti for hurtig levering. Spar tid og penge ved at handle online. Premium kvalitet tilgængelig for alle – det giver mening!