• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Juta zsinórok

A juta zsinórok erős kötést biztosítanak és, mivel kizárólag szerves rostból készülnek, nélkülözhetetlenek az ökológiai gazdálkodásban. Vásároljon rendkívül tartós juta zsinórokat online áruházunkban. Válassza ki a céljának megfelelő vastagságot és adja le rendelését megfizethető házhoz szállítással!

Ha értékeli a szerves anyagokat és fontosnak tartja a megfizethető, strapabíró megoldásokat, akkor a megfelelő helyen jár. Olyan anyagokat keres, amelyekkel frissen ültetett fáit alátámaszthatja? Vásárolja meg 2,5 mm – 100 m-es juta zsinórunkat. Ez a tartós, vastag rost ellenáll a vágásnak és egyben környezetbarát is. A juta zsinórt számos növény, így széles körben növekvő virágos növények, mint a dáliák, hortenziák és lángvirágok, valamint gyümölcscserjék, mint a málnák, szederbokrok és ribizlik megkötözésére használhatja. A kúszónövények csodásan fognak kinézni rajtuk felfelé kapaszkodva, új magasságokat elérve. Az 1,5 mm-es vékonyabb juta zsinór tökéletes gyors javításokhoz, csomagok becsomagolásához, ajándékok becsomagolásához vagy tárolózsákok rögzítéséhez. Természetes, szerves dekorációként is szolgálhat cserépben, dobozokban, üvegekben és kézzel készített karácsonyi képeslapokon. Annak érdekében, hogy mindig kéznél legyen ez a hasznos kiegészítő, érdemes tartani belőle egy készletet. Üzletünkben a legversenyképesebb áron találja meg!

Rendeljen juta, kender, pamut, kókusz és más fajta zsinórokat gyors szállítási garanciával. Spóroljon időt és pénzt az online vásárlással. Prémium minőség mindenki számára elérhető – ez van értelme!