Jute hyssing

Jutetvinner sikrer sterk binding og siden de er laget utelukkende av organiske fibre, er de uunnværlige i økologisk landbruk. Kjøp ekstremt holdbare jutetvinner i vår nettbutikk. Velg riktig tykkelse for ditt formål og plasser din bestilling med rimelig hjemlevering!

Hvis du verdsetter organiske materialer og ser etter rimelige, solide løsninger, har du kommet til rett sted. Leter du etter materialer for å støtte dine nylig plantede trær? Kjøp vår 2,5 mm – 100 m jutetvinn. Dette holdbare, tykke fiberet er motstandsdyktig mot klipping og er samtidig miljøvennlig. Du kan bruke jutetvinn til å binde opp et mangfold av planter, inkludert bredt voksende blomsterplanter som dahliaer, hortensiaer og floks, så vel som fruktbusker som bringebær, bjørnebær og solbær. Krypende planter vil se fantastiske ut klatrende på dem og nå nye høyder. Den tynnere 1,5 mm jutetvinnen er perfekt for raske reparasjoner, pakking av pakker, innpakning av gaver eller sikring av oppbevaringsposer. Den kan også bli en naturlig, organisk dekorasjon for potter, esker, glass og håndlagde julekort. Det er så allsidig at det er lurt å ha en lager av dette nyttige tilbehøret for hånden. Du vil finne det til den mest konkurransedyktige prisen i vår butikk!

Bestill jute, hamp, bomull, kokos og andre typer tvinner med garanti for rask levering. Spar tid og penger ved å handle på nettet. Premiumkvalitet tilgjengelig for alle – det gir mening!