• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Sisalsnore

Sisalsnore er vores tilbud til krævende kunder. De er yderst holdbare, kan bære betydelige belastninger og er kendt for deres enestående modstand mod skæring og mekanisk beskadigelse. Hvis du er på udkig efter et naturligt, robust snor, vil du finde dit ideelle produkt her i vores kategori af sisalsnore.

Sisalfiberen udvindes fra den tropiske plante og agavesort Agave sisalana. Dens holdbarhed gør den ideel til fremstilling af måtter, tasker, klatretræer for katte og snore og reb af forskellig tykkelse. Du kan købe naturligt sisalsnor til brug i hjemmet og haven i vores online havebutik. Hvis du søger et miljøvenligt materiale til at binde dine tomat- eller bønnestængler, kan du bestille Greenmill sisalsnor på 60 meter til en meget fordelagtig pris. Det vil tjene dig godt både under dækning og i det fri, da sisalfiber er modstandsdygtig over for fugt og sollys. Har du brug for en større rulle? Vælg 200 meter sisalsnor, og hav altid stærkt, holdbart binde materiale ved hånden.

Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemse vores udvalg. Vi tilbyder et bredt udvalg af naturlige og plastiksnore – kig nærmere og se selv. Overkommelige priser og førsteklasses kvalitet er vores varemærker. Vi tilføjer også gratis levering til pakken! Tjek betingelserne for gratis levering og foretag et hurtigt, omkostningseffektivt og tilfredsstillende køb. Vi glæder os til at se dig i vores butik!