• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Juta vrpce

Jutene užadi osiguravaju čvrsto vezivanje i budući da su napravljene isključivo od organskih vlakana, nezamjenjive su u organskoj poljoprivredi. Kupite izuzetno izdržljive jutene užadi u našoj internetskoj trgovini. Odaberite pravu debljinu za svoju svrhu i naručite s povoljnom dostavom na kućnu adresu!

Ako cijenite organske materijale i vrijednost povoljnih, čvrstih rješenja, došli ste na pravo mjesto. Tražite li materijale za podršku vašim tek posađenim stablima? Kupite našu jutenu užad 2,5 mm – 100 m. Ova izdržljiva, debela vlakna otporna su na striženje i istovremeno ekološki prihvatljiva. Jutenu užad možete koristiti za vezivanje raznih biljaka, uključujući široko rastuće cvjetnice poput dalija, hortenzija i floksa, kao i voćne grmove poput malina, kupina i ribiza. Penjačice će izgledati sjajno penjući se po njima i dosežući nove visine. Tanja jutena užad od 1,5 mm savršena je za brze popravke, pakiranje paketa, umatanje poklona ili osiguranje vrećica za skladištenje. Također može postati prirodni, organski ukras za lonce, kutije, tegle i ručno izrađene božićne karte. Tako je svestrana da je mudro uvijek imati zalihu ovog korisnog pribora pri ruci. Pronaći ćete ju po najkonkurentnijoj cijeni u našoj trgovini!

Naručite jutene, konopljene, pamučne, kokosove i druge užadi s garancijom brze dostave. Uštedite vrijeme i novac kupovinom online. Premium kvaliteta dostupna svima – to ima smisla!