• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Hampgarn

Hamptove er højt værdsatte for deres holdbarhed som naturlige fiberreb. Hvis du har brug for et meget modstandsdygtigt, skærefast og rivfast materiale og gerne vil undgå syntetiske produkter, vil hampetov helt sikkert vise sig at være en fremragende investering. Du finder det til en meget overkommelig pris i vores havebutik!

Det oprindelige tov – en hampetråd belagt med tjære – har været et grundlæggende tilbehør for håndværkere i århundreder. Denne yderst holdbare fiber tilbyder uvurderlig hjælp i hjemmet og haven, når du har brug for at fastgøre genstande sikkert. De hamptove, der er tilgængelige i vores butik, er perfekte til at binde planter, der passer både til vedagtige og grønne stængler. Blandt vores tilbud har vi 200 m ruller af hamptov, der er ufarvede, tykke og stærke. Du kan bygge en understøttende struktur til klatreplanter med den – en sådan konstruktion vil ikke kun være solid, men også æstetisk, takket være vores produkts naturlige udseende. Tovet, som vi tilbyder, kan også bruges til at sikre tomater, peberfrugter eller agurker under overdækninger. Hamp reb og tove er robuste og kan også anvendes til at samle og reparere forskellige ting, såsom plasttunneller. Hvis du værdsætter høj kvalitet og en miljøvenlig livsstil, så vælg produkter fra denne kategori. Vælg stærke, praktiske, biologisk nedbrydelige og miljøvenlige hamptove.

I vores havebutik kan du købe tilsætningsfri hamptove og reb til meget overkommelige priser. Tjek betingelserne for gratis levering og spar endnu mere. Vi inviterer dig til at handle hos os!