• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Køkkenredskaber

At lave mad er en virkelig fantastisk og tilfredsstillende oplevelse, især når du er udstyret med de rette køkkenredskaber og tilbehør, der hjælper dig med at udføre de mest besværlige og tidskrævende opgaver. Er du træt af at udskærne frugt og manuelt presse saft ud af dem? Irriterer sløve knive dig? Er du på udkig efter en pålidelig trykkoger til en overkommelig pris? Du vil finde løsningerne (og mange andre nyttige genstande) i vores online havebutik!

Vi arbejder kontinuerligt på at udvide vores produktsortiment. Derfor har vi organiseret vores sortiment i specifikke kategorier og underkategorier for at gøre din indkøbsoplevelse i vores online butik så bekvem som muligt. Hvis du leder efter bestemte tilbehør, skal du blot klikke på navnet på kategorien, og du vil blive præsenteret for en liste over de aktuelt tilgængelige produkter. Har du brug for en frugtudskærer? Vi har fremragende blommeudskærere på lager. Overvej også at købe en praktisk citruspresser. Du vil finde den innovative Citrus Spray Juicer - en juice-sprøjteanordning, der giver dig mulighed for at skabe din egen citrusaroma-tåge - lige her i vores kategori for køkkenredskaber. Tjek vores udvalg af bestikbakker og skåle, der fås i forskellige størrelser og former - firkantede, runde og andre - alle tilgængelige i praktiske, funktionelle sæt. Praktiske tragt vil gøre dit køkkenarbejde meget lettere. Vælg mellem vores plasttragt i bredder på 10, 22, 25 eller 31 cm til at hælde saft eller tappe vin. Vi leverer også tragt med netfiltre eller si! Gå ikke glip af de exceptionelle Fiskars køkkenknive. Du vil finde den 7 cm skrællekniv, den 11 cm universal kniv, den 26 cm skinke- og laks kniv, en ostekniv og mange andre. Hvis du sigter mod at reducere den tid, der er nødvendig for at forberede et sundt, lækkert måltid, er vores trykkogere et kig værd. Den 5 liter rustfri stål trykkoger, der fås til en fantastisk pris, vil være en investering, som hele familien vil sætte pris på!

Du kan købe køkkenredskaber og tilbehør fra kendte producenter som Biowin og Fiskars, med konkurrencedygtige priser for hjemmelevering fra vores butik. Har du allerede tjekket muligheden for gratis levering? Udnyt den og spar endnu mere! Vi inviterer dig til en hurtig og behagelig online shoppingoplevelse!

8.31 kr
11.54 kr
15.69 kr
16.15 kr
16.44 kr
17.44 kr
17.44 kr
17.54 kr
17.54 kr
18.00 kr
19.85 kr
19.94 kr
19.94 kr
21.92 kr
21.96 kr
22.42 kr