Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Посуђе

Кување је заиста невероватно, задовољавајуће искуство - посебно ако сте опремљени кухињским прибором и прибором који ће вам помоћи да обавите најтеже и дуготрајне задатке. Да ли вам је досадило да бацате воће и исциједите сок из њих? Излуђују ли вас тупи ножеви? Да ли тражите поуздан штедњак под притиском по приступачној цени? Решења (и многе друге корисне ствари) ћете пронаћи у нашој онлине продавници!

Непрестано тежимо да проширимо наш асортиман производа. Зато смо наш асортиман поделили у следеће категорије и подкатегорије како бисмо купњу у нашој онлине продавници учинили погоднијом за вас. Ако тражите одређену додатну опрему, само кликните назив одређене категорије и видјет ћете листу тренутно доступних производа. Да ли вам је потребан питтер од воћа (стонер)? На располагању имамо одличан питтер од шљиве. Такође би требало да купите практичан сок од цитруса. У овој категорији ћете пронаћи револуционарни сок од цитруса у спреју - уређај за вађење сока који ће вам омогућити да сами направите арому мириса цитруса. Погледајте наше тањире и здјеле за јело, који се непрекидно нуде у различитим величинама и облицима - између осталог квадратни и округли - који су такође доступни у практичним, функционалним сетовима. Згодни токови такође ће вам олакшати рад у кухињи. Купите пластични левак ширине 10, 22, 25 или 31 цм за наливање сока и флаширање вина. У токове испоручујемо мрежасте филтере или сита! Изврсни кухињски ножеви Фискарс такође би требало да привуку вашу пажњу. Међу њима ћете наћи пилинг од 7 цм, нож за љуштење од 11 цм, нож за шунку и лосос од 26 цм, нож за сир и многе друге. Ако намеравате да смањите време потребно за припрему здравог, укусног оброка, погледајте наше решетке под притиском. 5-литарска шпорет од нехрђајућег челика, доступан по приступачној цени, постаће инвестиција коју ће цела породица ценити!

Кухињско посуђе и прибор реномираних произвођача као што су Биовин и Фискарс можете купити по повољним ценама у нашој продавници. Јесте ли већ проверили могућност бесплатне доставе? Искористите је и уштедите још више! Позивамо вас на брзу и угодну онлине куповину!

491.33 din
535.33 din
564.00 din
652.67 din
726.00 din
726.00 din
748.67 din