• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Ustensile de bucatarie

Gătitul este o experiență cu adevărat uimitoare, satisfăcătoare - mai ales dacă sunteți echipat cu ustensile de bucătărie și accesorii care vă vor ajuta să îndepliniți sarcinile cele mai dificile și consumatoare de timp. Te-ai săturat să pui fructe și să stoarcă suc din ele? Cuțitele obraznice te înnebunesc? Căutați un aragaz sub presiune fiabil la un preț accesibil? Vei găsi soluțiile (și multe alte lucruri utile) în magazinul nostru online!

Ne străduim continuu să ne lărgim gama de produse. Acesta este și motivul pentru care am împărțit sortimentul în următoarele categorii și subcategorii pentru a face cumpărăturile la magazinul nostru online mai convenabil pentru dvs. Dacă căutați anumite accesorii, trebuie doar să faceți clic pe numele unei anumite categorii și veți vedea lista produselor disponibile în prezent. Ai nevoie de un picător de fructe (lapidă)? Avem în stoc stocuri excelente de prune. De asemenea, ar trebui să cumpărați un storcător de citrice practic. În această categorie veți găsi Citrus Spray Juicer - un dispozitiv de stoarcere a sucului, care vă va permite să faceți o ceață aromată de citrice de unul singur - în această categorie. Uitați-vă la tăvile și bolurile noastre de tacâmuri, disponibile continuu în diferite dimensiuni și forme - pătrate și rotunde, printre altele - care sunt disponibile și în seturi practice și funcționale. Pâlnii la îndemână vor face, de asemenea, mult mai ușoară bucătăria dvs. Cumpărați o pâlnie din plastic de 10, 22, 25 sau 31 cm pentru turnarea sucului și îmbutelierea vinului. De asemenea, furnizăm pâlnii cu filtre de plasă sau site! Cuțitele excelente de bucătărie Fiskars ar trebui să vă atragă atenția. Veți găsi un cuțit de decojire de 7 cm, un cuțit de peeling de 11 cm, un cuțit de șuncă și somon de 26 cm, un cuțit cu brânză și multe altele. Dacă intenționați să reduceți timpul necesar pentru prepararea unei mese sănătoase și delicioase, aruncați o privire asupra aragazelor noastre sub presiune. Plita cu presiune din oțel inoxidabil de 5 litri, disponibilă la un preț accesibil, va deveni o investiție pe care întreaga familie o va prețui!

Puteți cumpăra ustensile și accesorii de bucătărie de la producători renumiți, precum Biowin și Fiskars, cu o livrare la domiciliu la prețuri competitive. Ați verificat deja opțiunea de livrare gratuită? Profită de asta și economisește și mai mult! Vă invităm la un tur de cumpărături online rapid și plăcut!

5.12 leu
6.72 leu
9.93 leu
10.56 leu
11.20 leu
11.20 leu
12.80 leu
12.80 leu
14.07 leu
14.10 leu