• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kuhinjsko posuđe

Kuhanje je doista nevjerojatno iskustvo koje pruža zadovoljstvo, osobito kada ste opremljeni pravim kuhinjskim priborom i dodacima koji će vam pomoći u obavljanju najzahtjevnijih i vremenski najzahtjevnijih zadataka. Jeste li umorni od uklanjanja koštica iz voća i ručnog cijeđenja soka iz njih? Jesu li tupi noževi izvor frustracije za vas? Tražite pouzdanu posudu pod tlakom po pristupačnoj cijeni? Rješenja ćete pronaći (i mnoge druge korisne predmete) u našoj internetskoj trgovini za vrtlarenje!

Neprestano se trudimo proširiti našu ponudu proizvoda. Zato smo organizirali naš asortiman u određene kategorije i podkategorije kako bismo iskustvo kupnje u našoj internetskoj trgovini učinili što prikladnijim za vas. Ako tražite određene dodatke, jednostavno kliknite na ime odgovarajuće kategorije i vidjet ćete popis trenutačno dostupnih proizvoda. Trebate alat za uklanjanje koštica iz voća? Imamo izvrsne alate za uklanjanje koštica iz šljiva na zalihi. Razmislite o kupnji praktičnog cijeđenja za agrume. U kategoriji Kuhinjski pribor pronaći ćete inovativni Citrus Spray Juicer - uređaj za cijeđenje soka koji vam omogućuje stvaranje vlastite magle s mirisom citrusa. Pregledajte i naš izbor pladnjeva i zdjela za pribor, dostupnih u različitim veličinama i oblicima - četvrtasti, okrugli i drugi - te također u praktičnim i funkcionalnim setovima. Korisni lijevci također će olakšati vaš rad u kuhinji. Kupite plastični lijevak širine 10, 22, 25 ili 31 cm za lijevanje soka ili punjenje vina. Također pružamo lijevke s mrežastim filterima ili cjedilima! Ne propustite izvanredne kuhinjske noževe marke Fiskars. Među njima ćete pronaći 7-centimetarski nož za guljenje, 11-centimetarski univerzalni nož, 26-centimetarski nož za šunku i losos, nož za sir i mnoge druge. Ako želite smanjiti vrijeme potrebno za pripremu zdravog i ukusnog obroka, pogledajte naše posude pod tlakom. Posuda pod tlakom od nehrđajućeg čelika od 5 litara, dostupna po povoljnoj cijeni, bit će investicija koju će cijela obitelj cijeniti!

Kuhinjski pribor i dodatke možete kupiti od renomiranih proizvođača poput Biowin i Fiskars, po konkurentnim cijenama dostave na kućnu adresu iz naše trgovine. Jeste li već provjerili opciju besplatne dostave? Iskoristite je i uštedite još više! Pozivamo vas na brzu i ugodnu internetsku kupovinu!