• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Gröna växtgödselmedel

Undrar du fortfarande vart man ska använda gröna växtgödselmedel till ett extra konkurrenskraftigt pris? Vår butik är just där! Garden Seeds Market's erbjudande omfattar produkter från inhemska och utländska tillverkare som av experter och yrkesverksamma är högt betraktade som premium gröna växtskötselprodukter - avsedda för både krukväxter och trädgårdsarter. Vi erbjuder utmärkta allmängödselmedel som passar alla växters behov som senare skulle glädja dig med prydnadsblad.

Köp "Biohumus" Vermicompost från Agrecol, den mest värdefulla humusen som bearbetas av röda wigglers och mineralet Florovit Green Plant Gödselmedel eller "Zielone Liście" (gröna löv) från Target för att gödsla hela din samling gröna växter med ett enda gödningsmedel . Växter med dystra eller gulande löv kan behandlas med Biopon Green Plant Gödselmedel för kloros. Vi rekommenderar även tillförlitliga gelgödselmedel för alla ändamål som sticker ut med utmärkt effektivitet, samt långvariga gödselflikar och pinnar avsedda för gröna växter. Det är särskilt värt att ta extra hand om nyligen transplanterade växter och nyympade sticklingar. Felaktig vård av växter som ännu inte har utvecklat ett starkt rotsystem kan leda till att de dör. Vi vet det väl och därför hittar du rotgödsel för gröna växter och rotgödsel för plantor och frön från Agrecol som hjälper dig att ta hand om försvagade växter, sticklingar och plantor.

Om du behöver professionella produkter, såsom "Burza Liści" (Leaf Storm) flytande ferngödsel från Target eller Palm, Yucca och Dracaena-gödselmedel från Agrecol eller Zamioculcas-gödselmedel från Biopon, har vår online trädgårdshandel allt i lager. Vi inbjuder dig att dra nytta av prisvärd och snabb online-shopping. Professionella gröna växtgödselmedel står till ditt förfogande - klicka eller tryck på deras produktnamn, beställ och spara pengar!

57.11 kr
58.42 kr