• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gröna växtgödselmedel

Undrar du fortfarande var du kan köpa gröna växtgödselmedel till exceptionellt konkurrenskraftiga priser? Vår butik är det ideala målet! Garden Seeds Market erbjuder en rad produkter från både inhemska och internationella tillverkare, mycket uppskattade av experter och proffs som förstklassiga gröna växtvårdsprodukter. Dessa är perfekta för både krukväxter och trädgårdssorter. Vi erbjuder utmärkta allroundgödselmedel som passar för alla växter, vilket säkerställer att de senare kommer att förtrolla dig med sitt dekorativa lövverk.

Köp "Biohumus" Vermikompost av Agrecol, det mest värdefulla humuset bearbetat av röda daggmaskar, eller välj den mineraliska Florovit Gröna Växter Gödselmedel eller "Zielone Liście" (Gröna Blad) av Target. Dessa produkter är idealiska för att gödsla hela din samling av gröna växter med en enda lösning. För växter med matta eller gulnande blad, prova Biopon Gröna Växter Gödselmedel för Kloros. Vi erbjuder också högeffektiva allround gelgödselmedel, samt långvariga gödseltabletter och -stickor speciellt utformade för gröna växter. Det är särskilt viktigt att ta hand om nyligen omplanterade växter och nygraftade sticklingar, eftersom felaktig vård av växter med underutvecklade rotsystem kan leda till deras förfall. Med förståelse för detta erbjuder vi Rotgödselmedel för Gröna Växter och Rotgödselmedel för Plantor och Frön från Agrecol, som är utmärkta för att vårda försvagade växter, sticklingar och plantor.

Om du behöver produkter av professionell kvalitet, såsom "Burza Liści" (Bladstorm) Flytande Ormbunks Gödselmedel av Target, Palm, Yucca och Dracaena Gödselmedel av Agrecol, eller Zamioculcas Gödselmedel av Biopon, har vår online trädgårdsbutik dem alla i lager. Vi inbjuder dig varmt att njuta av fördelarna med prisvärd och bekväm online shopping. Professionella gröna växtgödselmedel är redo för dig - klicka eller tryck på deras produktnamn för att beställa och spara pengar!

66.47 kr