• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Grønne gjødsel av planter

Lurer du fortsatt på hvor du skal bruke grønne gjødsel til en ekstra konkurransedyktig pris? Butikken vår er akkurat det stedet! Garden Seeds Market tilbyr: Produkter fra innenlandske og utenlandske produsenter som av eksperter og fagpersoner er høyt ansett som premium grønne plantepleieprodukter - beregnet på både potte- og hagearter. Vi tilbyr utmerkede allsidig gjødsel som passer til behovene til alle planter som senere vil glede deg med prydløvverk.

Kjøp "Biohumus" Vermicompost fra Agrecol, den mest verdifulle humusen som er bearbeidet av røde wigglers og mineralet Florovit Green Plant Gødning eller "Zielone Liście" (Green Leaves) fra Target for å gjødsle hele samlingen av grønne planter med en enkelt gjødsel. . Planter med dystre eller gulfarvede blader kan behandles med Biopon Green Plant Fertilizer for Chlorosis. Vi anbefaler også pålitelige allsidig gelgjødsel som skiller seg ut med utmerket effektivitet, samt langvarige gjødselfliker og pinner dedikert til grønne planter. Det er spesielt verdt å ta ekstra vare på nylig transplanterte planter og nymplantede stiklinger. Feil stell av planter som ennå ikke har utviklet et sterkt rotsystem, kan føre til at de dør. Vi vet det godt, og derfor vil du finne rotgjødsel for grønne planter og rotgjødsel for frøplanter og frø fra Agrecol som vil hjelpe deg med å ta ordentlig vare på svekkede planter, stiklinger og frøplanter.

Skulle du trenge profesjonelle produkter, som "Burza Liści" (Leaf Storm) flytende Fern gjødsel fra Target eller Palm, Yucca og Dracaena gjødsel fra Agrecol eller Zamioculcas gjødsel fra Biopon, har vår online hagebutikk alt på lager. Vi ber deg vennligst om å dra nytte av rimelig og rask online shopping. Profesjonell grønn plantegjødsel står til din disposisjon - klikk eller trykk på produktnavn, bestill og spar penger!

Det er ingen produkter i denne seksjonen