• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Зелени торове за растения

Още ли се чудите къде да закупите торове за зелени растения на изключително конкурентни цени? Нашият магазин е идеалното място! Garden Seeds Market предлага продукти както от местни, така и от чуждестранни производители, високо оценени от експерти и професионалисти като върхови продукти за грижа за зелени растения. Те са идеални както за растения в саксии, така и за градински видове. Ние предлагаме отлични универсални торове, подходящи за всички растения, които по-късно ще ви очароват с декоративното си листно покритие.

Купете "Biohumus" Vermicompost от Agrecol, най-ценният хумус, обработен от червени червеи, или изберете минералния тор Florovit за зелени растения или "Zielone Liście" (Зелени Листа) от Target. Тези продукти са идеални за торене на цялата ви колекция от зелени растения с едно решение. За растения с тъпи или пожълтели листа, опитайте тора Biopon за зелени растения за хлороза. Ние също предлагаме високоефективни универсални гел торове, както и дълготрайни таблетки и пръчки за торене, специално предназначени за зелени растения. Особено важно е да се грижите за наскоро пресадени растения и прясно поставени резници, тъй като неправилната грижа за растения с недоразвита коренова система може да доведе до тяхната смърт. Разбирайки това, ние предлагаме коренов тор за зелени растения и коренов тор за разсад и семена от Agrecol, които са отлични за грижа за отслабени растения, резници и разсад.

Ако се нуждаете от професионални продукти, като течния тор за папрати "Burza Liści" (Буря от Листа) от Target, тора за палми, юка и драцена от Agrecol или тора за Zamioculcas от Biopon, нашият онлайн магазин за градинарство ги има всички на склад. Сърдечно ви каним да се възползвате от предимствата на достъпното и удобно онлайн пазаруване. Професионалните торове за зелени растения са на ваше разположение – просто кликнете или докоснете имената на продуктите им, за да поръчате и спестите пари!

10.27 лв
11.30 лв
11.50 лв
13.10 лв