Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива зелених биљака

И даље се питате куда зеленим биљним ђубривима по изузетно конкурентној цени? Наша радња је управо то место! Понуда Маркет Сеедс Гарден укључује производе домаћих и страних произвођача које стручњаци и професионалци високо цене као врхунске производе за негу зелених биљака - намењене и лончаницама и баштенским врстама. Нудимо изврсна универзална ђубрива која одговарају потребама свих биљака које би вас касније обрадовале украсним лишћем.

Купите Вермицомпост "Биохумус" од Агрецола, најцењенији хумус који прерађују црвена вијугавца и минерално ђубриво Флоровит Греен Плант или "Зиелоне Лисцие" (Зелени листови) од компаније Таргет како бисте оплодили целу колекцију зелених биљака једним ђубривом . Биљке са тмурним или жућкастим листовима могу се третирати Биопоновим ђубривом за хлорозу. Такође препоручујемо поуздана универзална гелна ђубрива која се истичу одличном ефикасношћу, као и дуготрајне плочице и штапиће за ђубриво намењене зеленим биљкама. Посебно је вредно водити рачуна о недавно пресађеним биљкама и свеже калемљеним резницама. Неправилна брига о биљкама које још нису развиле снажан коренов систем може довести до њихове смрти. Знамо то добро, па ћете зато наћи ђубриво за корење за зелене биљке и ђубриво за корење за саднице и семе компаније Агрецол које ће вам помоћи да правилно водите рачуна о ослабљеним биљкама, резницама и садницама.

Ако су вам потребни професионални производи, као што је течно ђубриво папрати „Бурза Лисци“ (Леаф Сторм) из Таргет-а или длан Палме, ђубриво Иуцца и Драцаена из Агрецол-а или ђубриво Замиоцулцас из Биопона, наша Интернет продавница баште их има на лагеру. Љубазно вас позивамо да искористите повољну и брзу куповину на мрежи. На располагању су вам професионална ђубрива за зелене биљке - кликните или додирните називе њихових производа, наручите и уштедите новац!

Nema proizvoda u ovom odeljku