• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Zöld növény műtrágyák

Még mindig kíváncsi arra, hogy hol lehet zöld növényi műtrágyákkal extra versenyképes áron? Az üzletünk éppen ez a hely! A Garden Seeds Market kínálata olyan hazai és külföldi gyártók termékeit foglalja magában, amelyeket a szakértők és szakemberek nagyra értékelnek, mint prémium zöld növényápoló termékeket - mind cserép-, mind pedig kerti fajok számára. Kitűnő, minden növény igényeinek megfelelő műtrágyákat kínálunk, amelyek később díszlombokkal örvendeztetik meg Önt.

Vásárolja meg az Agrecol "Biohumus" vermikompostját, a vörös parókák által feldolgozott legértékesebb humuszt és az ásványi Florovit zöld növényi műtrágyát vagy a "Zielone Liście" (zöld levelek) -t a Target-től, hogy a teljes zöld növénygyűjteményét egyetlen műtrágyával megtermékenyítse. . A sivár vagy sárguló levelű növényeket a Biopon Green növényi műtrágyával kezelhetjük klorózis ellen. Javasoljuk továbbá a kiváló hatékonysággal kiemelkedő, megbízható univerzális gél műtrágyákat, valamint a zöld növények számára fenntartott tartós műtrágya füleket és botokat. Különösen érdemes fokozottan ügyelni a nemrég átültetett növényekre és a frissen oltott dugványokra. Azok a növények nem megfelelő gondozása, amelyeknél még nem alakult ki erős gyökérzet, halálhoz vezethet. Jól ismerjük, ezért megtalálja az Agrecol gyökereztető műtrágyáját a zöld növényekhez és a gyökeres trágyát a palántákhoz és magvakhoz, amelyek segítenek a legyengült növények, vágások és palánták megfelelő gondozásában.

Ha olyan professzionális termékekre van szüksége, mint a "Burza Liści" (levélvihar) folyékony páfrány műtrágya a Target-től, vagy a Pálma, Yucca és Dracaena műtrágya az Agrecol-tól vagy a Zamioculcas műtrágya a Biopon-tól, online kerti áruházunkban mindet raktáron tartja. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy vegye igénybe a megfizethető és gyors online vásárlás előnyeit. A professzionális zöld növényi műtrágyák az Ön rendelkezésére állnak - kattintson vagy koppintson a termék nevére, rendeljen és takarítson meg pénzt!