• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Zöld Növény Műtrágyák

Még mindig azon tűnődik, hol vásárolhat zöldnövény-tápoldatokat rendkívül versenyképes áron? Boltunk az ideális cél! A Garden Seeds Market kínálata hazai és nemzetközi gyártók termékeit foglalja magában, amelyeket szakértők és szakemberek első osztályú zöldnövény-ápolási termékeknek tartanak. Ezek tökéletesek mind cserépben, mind kertben nevelt fajtákhoz. Kiváló minden célra alkalmas tápoldatokat kínálunk, amelyek minden növénynek megfelelnek, biztosítva, hogy később elbűvöljék Önt díszes lombozatukkal.

Vásárolja meg az Agrecol "Biohumus" Vermikomposztját, a legértékesebb humuszt, amelyet vörös giliszták dolgoznak fel, vagy válassza a Florovit Zöldnövény-tápoldatot vagy a Target "Zielone Liście" (Zöld levelek) termékét. Ezek a termékek ideálisak az összes zöldnövény egyetlen megoldással történő táplálására. Ha tompa vagy sárguló leveleket mutató növényeket szeretne kezelni, próbálja ki a Biopon Zöldnövény-tápoldatot klórozishoz. Magas hatékonyságú, minden célra alkalmas géltápoldatokat is kínálunk, valamint hosszan tartó táptablettákat és botokat, amelyek kifejezetten zöldnövények számára készültek. Különösen fontos a nemrégiben átültetett növények és frissen oltott hajtások gondozása, mivel a még nem kifejlett gyökérrendszerrel rendelkező növények helytelen gondozása a pusztulásukhoz vezethet. Ezt értve kínáljuk a Gyökérképző Tápoldatot Zöldnövényekhez és a Gyökérképző Tápoldatot Palántákhoz és Magvakhoz az Agrecoltól, amelyek kiválóak a legyengült növények, hajtások és palánták ápolására.

Ha professzionális minőségű termékekre van szüksége, mint például a Target "Burza Liści" (Levélvihar) Folyékony Páfránytápoldata, az Agrecol Pálma, Jukka és Dracéna Tápoldata vagy a Biopon Zamioculcas Tápoldata, az online kertészeti boltunkban mind megtalálhatóak. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy élvezze az olcsó és kényelmes online vásárlás előnyeit. A professzionális zöldnövény-tápoldatok rendelkezésre állnak – egyszerűen kattintson vagy érintse meg a termékneveket a rendeléshez és pénztárcabarát áron!