• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti bútorok

Kerti bútorok elengedhetetlen kiegészítői minden kültéri pihenőhelynek. Boltunk számos terméket kínál, hogy átalakítsa erkélyét, teraszát, udvarát vagy árnyékos sarkát biztonságos és hangulatos menedékké. Akár családi ünnepség vagy baráti összejövetel alkalmával szükséges kerti bútorokra van szüksége, akár egy nyugodt olvasóhelyre vágyik, kollekciónk kielégíti ezeket a sokféle igényeket.

Unja már a régi rattan székeket? Tapasztalja meg a luxust egy új módon! Kényelmes és stílusos ülőalkalmatosságokat kínálunk megfizethető áron. Fedezze fel az elegáns KNIT puffot, amely tökéletes kertekbe és teraszokra, különböző színekben kapható, köztük a nagyon ajánlott homokbézs és kék. Új asztalt keres? Válasszon egyet, amely egyben praktikus tárolóhelyet is kínál. Rattan Funkcionális kerti szekrényszekrényünk – italhűtő tartállyal – még a legkisebb erkélyekre is ideális. Mi lehet frissítőbb egy forró nyári napon, mint egy jéghideg limonádé? Egy kerti zuhany! Bemutatjuk az ERGO – CELLFAST kerti zuhany alapját/tartóját verhetetlen áron. Könnyen telepíthető, tartós, könnyű, mégis stabil – ez egy olyan beruházás, amely évekig fokozza a szabadtéri élményeket. Ha pihenőhelye gyakori menedék, fontolja meg a tágas, 310 literes Boxe Rate kerti ládát a Prosperplast-tól, amely tökéletes párnák, takarók és egyéb kiegészítők tárolására. További lehetőségekért látogasson el Kerti ládák és dobozok szekciónkba.

A Garden Seeds Market híres széles körű, praktikus és funkcionális otthoni és kerti kiegészítőiről, mind megfizethető áron. Vásároljon kerti bútorokat ismert márkáktól, mint a Prosperplast és CELLFAST, költséghatékony szállítási lehetőségekkel. Éljen a törzsvásárlóinknak szóló kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal. Segítünk megvalósítani álmai erkélyét vagy teraszát, időt és pénzt megtakarítva. Tapasztalja meg a különbséget maga!