• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vrtni namještaj

Vrt namještaj je neophodan dodatak svakom vanjskom prostoru za opuštanje. Proizvodi dostupni u našem dućanu pretvorit će vaš balkon, terasu, dvorište ili zasjenjeni kutak u sigurno i udobno utočište. Trebate li vrtni namještaj za organiziranje obiteljske proslave ili druženje s prijateljima? Ili možda samo trebate mirno mjesto za čitanje knjige? U našem dućanu pronaći ćete namještaj koji će zadovoljiti te različite, često suprotne potrebe.

Jeste li umorni od običnih stolica od ratana? Investirajte u luksuz na nov način! Dostupne su udobne, stilizirane stolice po pristupačnim cijenama u našem vrtu. Otkrijte elegantni KNIT puf koji je idealan za vrtove i terase i dostupan je u raznim bojama (posebno preporučujemo pješčano-bež i plave modele). Želite li kupiti novi stol? Odaberite onaj koji također pruža praktičan prostor za pohranu. Kupite ratan funkcionalni vrt trolley - koktel ormarić s hladnjakom za piće, koji će stati čak i na najmanje balkone. Što je osvježavajuće u vrućem ljetnom danu od ledenog limunada? Vlastiti vrt tuš! Predstavljamo vam osnovu/stalak za vrtni tuš ERGO - CELLFAST po iznimno konkurentnoj cijeni. Lako ga je postaviti, izdržljiv je, lagan, ali stabilan - to je investicija koja će vam donijeti koristi godinama! Ako provodite puno vremena na svom mjestu za opuštanje, razmislite o kupnji prostrane vrtnog sanduka Boxe Rate od Prosperplasta s kapacitetom od 310 litara. U njemu možete pohraniti jastuke, deke i druge korisne dodatke. Ako želite vidjeti više sličnih proizvoda, posjetite odjeljak Vrtni sanduci i kutije.

Garden Seeds Market ističe se širokim izborom korisnih i funkcionalnih dodataka za kuću i vrt po pristupačnim cijenama. Kupujte vrtni namještaj poznatih marki (Prosperplast, CELLFAST) s ekonomičnim opcijama dostave. Iskoristite popuste i posebne ponude za naše redovite kupce. Pustite da vam pomognemo stvoriti balkon ili terasu vaših snova i pri tome uštedite vrijeme i novac. Iskusite razliku sami!