• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Vrtni namještaj

Vrtni namještaj neophodan je dodatak svakom mjestu opuštanja vani. Proizvodi dostupni u našoj trgovini pretvorit će vaš balkon, terasu, popločani dio dvorišta ili sjenoviti kut u sigurno ugodno utočište. Trebate li vrtni namještaj za organiziranje obiteljske gozbe ili zabave s prijateljima? Ili vam treba samo mirno mjesto da biste pročitali knjigu? U našoj ćete trgovini naći namještaj koji će odgovarati onim, često oprečnim potrebama.

Jeste li umorni od običnih stolica od ratana? Uložite u luksuz nove vrste! U našoj vrtnoj trgovini postoje udobna, elegantna sjedala po pristupačnim cijenama. Pogledajte elegantnu KNIT torbicu koja je idealna za vrtove i terase i dostupna je u više različitih boja (posebno preporučujemo modele od pijeska-bež i plave boje). Želite li kupiti novi stol? Izaberite onaj koji istovremeno nudi praktičan prostor za pohranu. Kupite vrtnu funkcionalnu vrtnu kolica s koktelima s spremnikom za hlađenje pića, koji će se uklopiti i na najmanje balkone. Što može biti osvježavajuće za vrućeg ljetnog dana od ledene limunade? Vaš vlastiti vrtni tuš! Nudimo bazu / postolje za tuš u vrtu ERGO - CELLFAST po izuzetno konkurentnoj cijeni. Jednostavan je za montiranje, izdržljiv, lagan, a istovremeno stabilan - ovo je investicija koja će godinama isplaćivati dividende! Ako provodite puno vremena na mjestu za opuštanje, razmislite o kupnji prostrane 310-litre Boxe Rate vrtne škrinje tvrtke Prosperplast. U njega možete spremiti jastuke, deke i druge korisne dodatke. Ako želite vidjeti više takvih proizvoda, posjetite odjeljak Vrtne škrinje i kutije.

Tržište vrtnih sjemenki ističe se širokim izborom korisnih, funkcionalnih dodataka za dom i vrt po pristupačnim cijenama. Vrtni namještaj poznatih marki (Prosperplast, CELLFAST) možete kupiti po povoljnoj cijeni u našoj trgovini. Iskoristite popuste i posebne ponude za naše stalne kupce. Uz malu pomoć naše strane stvorit ćete balkon ili terasu svojih snova, štedeći vrijeme i novac u tom procesu. Uvjerite se sami!