• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsmöbler

Trädgårdsmöbler är ett nödvändigt tillskott till alla utomhus avkopplingsområden. Vår butik erbjuder ett sortiment av produkter för att förvandla din balkong, terrass, uteplats eller skuggiga hörn till en säker och mysig tillflyktsort. Oavsett om du behöver trädgårdsmöbler för att vara värd för en familjefest eller en vänträff, eller bara önskar en lugn plats för att läsa, uppfyller vår samling dessa olika behov.

Trött på samma gamla rottingstolar? Upplev lyx på ett nytt sätt! Vi erbjuder bekväma och stilfulla sittalternativ till överkomliga priser. Upptäck den eleganta KNIT-puffen, perfekt för trädgårdar och terrasser, tillgänglig i olika färger inklusive de mycket rekommenderade sandbeige och blå. Letar du efter ett nytt bord? Välj en som också ger praktiskt förvaringsutrymme. Vår funktionella trädgårdsvagn i rotting – en cocktailskåp med en dryckeskylbehållare – är idealisk även för de minsta balkongerna. Vad är mer uppfriskande på en varm sommardag än en iskall lemonad? En trädgårdsdusch! Vi presenterar ERGO – CELLFAST trädgårdsduschbas / ställning till ett oslagbart pris. Lätt att installera, hållbar, lätt men stabil, det är en investering som kommer att förbättra dina utomhusupplevelser i åratal. Om ditt avkopplingsområde är en vanlig reträtt, överväg den rymliga 310-liters Boxe Rate trädgårdskistan från Prosperplast, perfekt för att förvara kuddar, filtar och andra tillbehör. För fler alternativ, besök vår avdelning för Trädgårdskistor och lådor.

Garden Seeds Market är känd för sitt breda utbud av praktiska och funktionella hem- och trädgårdstillbehör, allt till överkomliga priser. Handla trädgårdsmöbler från välkända märken som Prosperplast och CELLFAST, med kostnadseffektiva leveransalternativ. Ta del av rabatter och specialerbjudanden för våra stamkunder. Låt oss hjälpa dig att skapa balkongen eller terrassen av dina drömmar, spara både tid och pengar. Upplev skillnaden själv!