• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Mobila de gradina

Mobilierul de grădină constituie un element necesar pentru fiecare loc de relaxare din exterior. Produsele disponibile în magazinul nostru vor transforma balconul, terasă, terasă sau colț umbrit într-un refugiu sigur și confortabil. Ai nevoie de mobilier de grădină pentru a organiza o sărbătoare în familie sau o petrecere cu prietenii? Sau poate ai nevoie doar de un loc liniștit pentru a citi o carte? În magazinul nostru veți găsi mobilier care să se potrivească celor, deseori contradictorii.

Te-ai săturat de scaunele din ratan simplu? Investiți în luxul unui alt fel! Există locuri confortabile, elegante, la prețuri accesibile în magazinul nostru de grădină. Uitați-vă la puful KNIT elegant, care este ideal pentru grădini și terase și este disponibil în mai multe culori diferite (recomandăm în mod special modelele de nisip bej și albastru). Ați dori să cumpărați o nouă masă? Alegeți unul care oferă spațiu de stocare practic în același timp. Cumpărați căruciorul de grădină funcțional - dulap de cocktail cu un recipient de răcire pentru băuturi, care se va potrivi chiar și pe cele mai mici balcoane. Ce poate fi mai răcoritor într-o zi caldă de vară decât o limonadă friguroasă? Dușul dvs. de grădină! Oferim bază / suport pentru duș de grădină ERGO - CELLFAST la un preț extrem de competitiv. Este ușor de montat, rezistent, ușor, dar stabil - aceasta este o investiție care va plăti dividende ani de zile! Dacă petreci mult timp în locul tău de relaxare, ia în considerare achiziționarea unui piept de grădină Boxe Rate de 310 litri de la Prosperplast. Puteți stoca perne, pături și alte accesorii utile în ea. Dacă doriți să vedeți mai multe produse de acest fel, vizitați secțiunea cufere și cutii de grădină.

Piața de semințe de grădină se evidențiază cu o gamă largă de accesorii utile, funcționale pentru acasă și grădinărit, disponibile la prețuri accesibile. Puteți achiziționa mobilier de grădină de mărci renumite (Prosperplast, CELLFAST) cu livrare rentabilă din magazinul nostru. Profitați de reduceri și oferte speciale pentru clienții noștri obișnuiți. Cu puțin ajutor din partea noastră, vei crea un balcon sau o terasă a viselor tale, economisind timp și bani în acest proces. Convinge-te singur!

-25%
43.64 leu 58.20 leu
Promoția se încheie
-25%
43.64 leu 58.20 leu
Promoția se încheie
-25%
66.48 leu 88.64 leu
Promoția se încheie
-25%
80.83 leu 107.77 leu
Promoția se încheie
-25%
135.83 leu 181.11 leu
Promoția se încheie
-47%
381.60 leu 724.85 leu
Promoția se încheie
-47%
381.60 leu 724.85 leu
Promoția se încheie
-47%
381.60 leu 724.85 leu
Promoția se încheie