• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Mobilă de gradină

Mobilierul de grădină reprezintă o completare necesară a fiecărui spațiu de relaxare în aer liber. Magazinul nostru oferă o gamă de produse care vor transforma balconul, terasa, patio-ul sau colțul umbros într-un refugiu sigur și confortabil. Aveți nevoie de mobilier de grădină pentru a organiza o sărbătoare de familie sau o petrecere cu prietenii? Sau poate doar căutați un loc liniștit pentru a citi o carte? Veți găsi soluții care să satisfacă aceste nevoi diverse în colecția noastră.

V-ați săturat de scaunele obișnuite din rattan? Experimentați luxul într-un mod nou! Oferim opțiuni de șezut confortabile și elegante la prețuri accesibile. Descoperiți elegantul pouf KNIT, perfect pentru grădini și terase, disponibil în diverse culori, inclusiv modelele de nuanță bej cu nisip și albastru foarte recomandate. Căutați o masă nouă? Alegeți una care oferă și spațiu practic de depozitare. Caruciorul funcțional pentru grădină din rattan - un dulap de cocktail cu container de răcire pentru băuturi - este ideal chiar și pentru cele mai mici balcoane. Ce poate fi mai revigorant într-o zi de vară fierbinte decât o limonadă cu gheață? Propria duș de grădină! Vă prezentăm baza/standul pentru dușul de grădină ERGO - CELLFAST la un preț extrem de competitiv. Este ușor de montat, durabil, ușor, dar stabil - aceasta este o investiție care va aduce beneficii ani de-a rândul! Dacă vă petreceți mult timp în zona dvs. de relaxare, luați în considerare cutia de grădină Boxe Rate de la Prosperplast, cu o capacitate spațioasă de 310 litri. Puteți depozita în ea perne, pături și alte accesorii utile. Pentru mai multe opțiuni, vizitați secțiunea Cutii și dulapuri pentru grădină.

Garden Seeds Market se remarcă printr-o selecție largă de accesorii pentru casă și grădină utile și funcționale, disponibile la prețuri accesibile. Puteți achiziționa mobilier de grădină de la mărci renumite precum Prosperplast și CELLFAST, cu opțiuni de livrare eficiente din punct de vedere al costurilor. Beneficiați de reduceri și oferte speciale pentru clienții noștri fideli. Cu puțin ajutor din partea noastră, veți crea balconul sau terasa visurilor dvs., economisind timp și bani în proces. Experimentați diferența singuri!