Баштенски намештај

Баштенски намештај неопходан је додатак сваком месту за опуштање напољу. Производи доступни у нашој трговини претвориће ваш балкон, терасу, поплочани дио дворишта или сјеновити кутак у сигурно угодно уточиште. Да ли вам треба вртна гарнитура за организовање породичне гозбе или забаве са пријатељима? Или вам је можда потребно мирно место да бисте прочитали књигу? У нашој продавници ћете пронаћи намештај који ће одговарати оним, често контрадикторним потребама.

Јесте ли уморни од обичних столица од ратана? Уложите у луксуз нове врсте! У нашој баштенској продавници постоје удобна, елегантна седишта по приступачним ценама. Погледајте елегантну КНИТ торбицу која је идеална за баште и терасе и доступна је у више различитих боја (посебно препоручујемо моделе од песка-беж и плаве боје). Да ли бисте желели да купите нови сто? Изаберите онај који истовремено нуди практичан простор за одлагање. Купите вртну функционалну баштенску колица - ормарић за коктеле са посудом за хлађење пића, која ће се уклопити и на најмање балконе. Шта може бити освежавајуће за врелог летњег дана од ледене лимунаде? Свој вртни туш! У понуди имамо башту / постоље за башту ЕРГО - ЦЕЛЛФАСТ за башту по изузетно конкурентној цени. Лако је монтирати, издржљив, лаган, а истовремено стабилан - ово је инвестиција која ће годинама исплаћивати дивиденде! Ако проводите пуно времена на месту за опуштање, размислите о куповини пространог баштенског сандука од 310 литара Боке Рате компаније Просперпласт. У њему можете да ставите јастуке, ћебад и друге корисне додатке. Ако желите да видите више таквих производа, посетите одељак Вртне шкриње и кутије.

Тржиште баштенских семенки истиче се широким избором корисних, функционалних додатака за кућу и башту по приступачним ценама. Баштенски намештај познатих марки (Просперпласт, ЦЕЛЛФАСТ) можете набавити уз исплативу испоруку у нашој продавници. Искористите попуст и посебне понуде за наше сталне купце. Уз малу помоћ наше стране створићете балкон или терасу својих снова, штедећи време и новац у том процесу. Уверите се и сами!