• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet ovat välttämätön lisäys jokaiseen ulkoilualueeseen. Myymälämme tarjoaa valikoiman tuotteita, jotka muuttavat parvekkeesi, terassisi, patioen tai varjoisan nurkkauksen turvalliseksi ja viihtyisäksi keitaaksi. Tarvitsetko puutarhakalusteita perhejuhliin tai ystävien kokoontumiseen? Tai ehkä kaipaat vain rauhallista paikkaa kirjan lukemiseen? Valikoimastamme löydät ratkaisun näihin monipuolisiin tarpeisiin.

Oletko kyllästynyt tavallisiin rottinkituoleihin? Koe luksus uudella tavalla! Tarjoamme mukavia ja tyylikkäitä istumavaihtoehtoja edulliseen hintaan. Tutustu eleganttiin KNIT-puffiin, joka sopii mainiosti puutarhaan ja terassille, saatavana useissa eri väreissä, mukaan lukien erittäin suositellut hiekanbeige ja sininen mallit. Tarvitsetko uuden pöydän? Valitse sellainen, joka tarjoaa samalla käytännöllistä säilytystilaa. Rottinkinen Functional Garden Trolley - cocktail-kaappi juomien jäähdytysastiolla - on ihanteellinen jopa pienimmille parvekkeille. Kuinka virkistävää onkaan kuumana kesäpäivänä kuin jääkylmä sitruunalimonadi? Oma puutarhasuihku! Tarjoamme ERGO - CELLFAST-puutarhasuihkualustan/ jalustan erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Se on helppo asentaa, kestävä, kevyt ja silti vakaa - tämä on sijoitus, joka tuottaa hyötyä vuosia eteenpäin! Jos vietät paljon aikaa rentoutumispaikassasi, harkitse tilavaa 310 litran Boxe Rate -puutarhalaatikkoa Prosperplastilta. Voit säilyttää siinä tyynyjä, peittoja ja muita hyödyllisiä tarvikkeita. Jos haluat nähdä lisää samanlaisia tuotteita, vieraile Garden Chests and Boxes -osiossamme.

Garden Seeds Market tunnetaan laajasta valikoimastaan ​​käytännöllisiä ja toiminnallisia koti- ja puutarhatuotteita, kaikki edulliseen hintaan. Osta puutarhakalusteita tunnetuilta brändeiltä kuten Prosperplast ja CELLFAST, ja hyödynnä kustannustehokkaita toimitusvaihtoehtoja. Käytä hyväksesi alennuksia ja erikoistarjouksia vakituisille asiakkaillemme. Anna meidän auttaa sinua luomaan unelmiesi parveke tai terassi ja säästämään samalla aikaa ja rahaa. Presvedčte se o rozdílu sami!