• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet ovat välttämätön lisä jokaiseen rentoutumispaikkaan ulkopuolella. Myymälässämme olevat tuotteet tekevät parvekkeestasi, terassistasi, terassistasi tai varjoisasta nurkasta turvallisen, kodikkaan paratiisin. Tarvitsetko puutarhakalusteita perhejuhlan tai juhlan järjestämiseen ystävien kanssa? Tai ehkä tarvitset vain hiljaisen paikan lukemaan kirjaa? Löydät myymälästämme huonekalut, jotka sopivat niihin, usein ristiriitaisiin, tarpeisiin.

Oletko kyllästynyt tavallisiin rottinki-tuoleihin? Sijoita uudentyyppiseen ylellisyyteen! Puutarhakaupassamme on mukavia, tyylikkäitä istuimia, jotka ovat saatavana kohtuuhintaan. Katso tyylikäs KNIT-puftu, joka sopii erinomaisesti puutarhoihin ja terasseihin ja jota on saatavana moninaisina väreinä (suosittelemme erityisesti hiekanbeigeä ja sinistä mallia). Haluatko ostaa uuden pöydän? Valitse yksi, joka tarjoaa käytännöllisen säilytystilan samanaikaisesti. Osta rottinki toimiva puutarhavaunu - cocktailkaapit juomanjäähdytysastialla, joka sopii pienimmillekin parvekkeille. Mikä voi olla virkistävämpää kuumana kesäpäivänä kuin jääkylmä limonadi? Oma puutarhasuihku! Tarjoamme ERGO - CELLFAST -puutarhasuihkun jalustan / jalustan erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Se on helppo asentaa, kestävä, kevyt, mutta silti vakaa - tämä on sijoitus, joka maksaa osinkoa vuosiksi! Jos vietät paljon aikaa rentoutumispaikallasi, harkitse tilavan 310 litran Boxe Rate -puutarhan ostamista Prosperplastista. Voit tallentaa siihen tyynyjä, huopia ja muita hyödyllisiä lisävarusteita. Jos haluat nähdä lisää sellaisia tuotteita, käy puutarha-arkkujen ja laatikoiden osiossa.

Garden Seeds Market erottuu laajasta valikoimasta hyödyllisiä, toimivia kodin ja puutarhanhoitotarvikkeita, jotka ovat saatavana kohtuulliseen hintaan. Voit ostaa tunnettujen tuotemerkkien puutarhakalusteita (Prosperplast, CELLFAST) kustannustehokkaalla toimituksella myymälästämme. Hyödynnä alennukset ja erikoistarjoukset vakioasiakkaillemme. Pienellä puolellamme avulla luot parveke tai terassi unelmistasi, mikä säästää aikaa ja rahaa prosessissa. Katso itse!