Hagemøbler

Hagemøbler er et essensielt tillegg til ethvert utendørs avslapningsområde. Vår butikk tilbyr et utvalg produkter som vil forvandle balkongen, terrassen, patioen eller skyggehjørnet ditt til et trygt og koselig tilfluktssted. Trenger du hagemøbler for å arrangere en familiefest eller en samling med venner? Eller kanskje du bare ønsker et rolig sted å lese en bok? Du vil finne løsninger som passer til disse ulike behovene i vårt sortiment.

Er du lei av vanlige rottingstoler? Opplev luksus på en ny måte! Vi tilbyr komfortable og stilig sitteplasser til rimelige priser. Oppdag den elegante KNIT-puffen, som er perfekt for hager og terrasser, og den er tilgjengelig i mange forskjellige farger, inkludert de sterkt anbefalte sandbeige og blå modellene. Trenger du et nytt bord? Velg en som også gir praktisk lagringsplass. Vår rotting Functional Garden Trolley - cocktailskap med kjølecontainer for drikkevarer - er ideell selv for de minste balkongene. Hva er mer forfriskende på en varm sommerdag enn iskald sitronsaft? Din egen hagedusj! Vi tilbyr ERGO - CELLFAST-hagedusjbase/-stativ til en svært konkurransedyktig pris. Den er enkel å montere, holdbar, lett, men likevel stabil - dette er en investering som vil gi avkastning i årene som kommer! Hvis du tilbringer mye tid på avslapningsstedet ditt, bør du vurdere den romslige 310-liters Boxe Rate-hagekisten fra Prosperplast. Du kan oppbevare puter, tepper og andre nyttige tilbehør i den. Hvis du ønsker å se flere lignende produkter, kan du besøke seksjonen Garden Chests and Boxes.

Garden Seeds Market er kjent for sitt omfattende utvalg av praktiske og funksjonelle hjemme- og hageprodukter, alt til rimelige priser. Kjøp hagemøbler fra velkjente merker som Prosperplast og CELLFAST, med kostnadseffektive leveringsalternativer. Dra nytte av rabatter og spesialtilbud for våre faste kunder. La oss hjelpe deg med å skape drømmebalkongen eller terrassen din, samtidig som du sparer tid og penger. Opplev forskjellen selv!