• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Professionele zaden

De tevredenheid van onze klanten is het belangrijkste voor ons. Daarom hebben we professionele zaden in ons vaste aanbod opgenomen. In deze rubriek vindt u de beste, meest resistente en meest productieve groenterassen. Deze zaden verrukken met hun uitstekende, ongeëvenaarde kwaliteit. Grote, gelijkmatige, zorgvuldig geselecteerde zaden garanderen een hoge opbrengst!

Professionele zaden zijn zaden van het hoogste niveau. Ze waren aanvankelijk bedoeld voor grootschalige industriële landbouw, maar zijn nu voor iedereen beschikbaar. We raden die zaden aan aan alle tuinders en volkstuineigenaren die spectaculaire resultaten willen behalen. Onze online tuinwinkel bevat professionele sla- en boerenkoolzaden. Zelfs de grootte van die zaden van populaire bladgroenten zorgt voor snel, nauwkeurig en gemakkelijk zaaien. We raden ook de professionele zaden van wortel, peterselie en rode biet aan. De perfecte kwaliteit van de zorgvuldig geselecteerde zaden versnelt de ontkieming en garandeert een perfecte gezondheid van de zaailingen. Vooral bij de langzaam groeiende wortelgroenten is de kwaliteit van de zaden van belang. Wil jij groeien als een pro? Gekalibreerde zaden genieten steeds meer populariteit bij onze klanten. Door te investeren in de gekalibreerde zaden, krijgt u premiumklasse zaden met een gegarandeerde maatafwijking van maximaal 0,2 millimeter in diameter. De grootte van de zaden vertaalt zich direct in hun ontkieming en de weerstand tegen ongunstig weer tijdens de opkomstperiode. Deze aankoop is elke cent waard!

Professioneel groenten kweken in een moestuin was nog nooit zo eenvoudig. Kies voor innovatieve oplossingen en zaai professionele zaden, de beste zaden die er op de markt zijn. Wij maken uw opbrengst nog hoger en het tuinwerk nog leuker!

-40%
13.97 23.28
Promotie eindigt
-40%
4.74 7.90
Promotie eindigt
-40%
4.74 7.90
Promotie eindigt
-40%
7.99 13.31
Promotie eindigt
-40%
12.74 21.23
Promotie eindigt
-40%
38.99 64.98
Promotie eindigt