• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Professzionális vetőmag

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ezért a professzionális vetőmagokat is beiktattuk rendszeres kínálatunkba. Ez a rész a legjobb, legellenállóbb és legtermékenyebb zöldségfajtákat kínálja. Ezek a magok kiváló, páratlan minőségükkel gyönyörködnek. A nagyméretű, egyenletes méretű, gondosan válogatott magvak magas termést garantálnak!

A professzionális vetőmagok felső szintű vetőmagok. Eredetileg nagy területű ipari gazdálkodásra szánták, de ma már mindenki számára elérhetőek. Ezeket a vetőmagokat minden kertésznek és kerttulajdonosnak ajánljuk, aki látványos eredményt szeretne elérni. Online kertészeti üzletünkben professzionális saláta- és kelkáposzta-magvak találhatók. A népszerű leveles zöldségek magjainak egyenletes mérete gyors, pontos és egyszerű vetést tesz lehetővé. A sárgarépa, a petrezselyem és a cékla professzionális vetőmagját is ajánljuk. A gondosan válogatott magvak tökéletes minősége felgyorsítja a csírázást és garantálja a palánták tökéletes egészségét. A magvak minősége különösen fontos a lassan növő gyökérzöldségek esetében. Profiként szeretnél fejlődni? A kalibrált vetőmagok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. A kalibrált vetőmagokba fektetve prémium osztályú vetőmagot kap, garantált, maximum 0,2 milliméter átmérőjű méreteltéréssel. A magok mérete közvetlenül tükrözi csírázásukat és a kelés időszakában a kedvezőtlen időjárással szembeni ellenállást. Ez a vásárlás minden fillért megér!

Soha nem volt ilyen egyszerű a szakszerű zöldségtermesztés az otthoni kertben. Válasszon innovatív megoldásokat, és vessen professzionális vetőmagot, a piacon elérhető legjobb vetőmagot. Még magasabb lesz a hozam, és még elégedettebbé tesszük a kertészeti munkát!