• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Seminte profesionale

Satisfactia clientilor nostri este cel mai important lucru pentru noi. De aceea am inclus seminte profesionale in oferta noastra obisnuita. Această secțiune vă oferă cele mai bune, mai rezistente și mai productive soiuri de legume. Aceste semințe încântă cu calitatea lor excelentă, de neegalat. Semințele mari, de dimensiuni egale, atent selectate garantează un randament ridicat!

Semințele profesionale sunt semințe de top. Ele au fost inițial destinate agriculturii industriale pe suprafețe mari, dar acum sunt disponibile pentru toată lumea. Recomandăm acele semințe tuturor grădinarilor și proprietarilor de lotiuni care doresc să obțină rezultate spectaculoase. Magazinul nostru online de grădină conține salată verde profesională și semințe de varză. Chiar și dimensiunea acestor semințe de legume cu frunze populare asigură o însămânțare rapidă, precisă și ușoară. De asemenea, vă recomandăm semințele profesionale de morcov, pătrunjel și sfeclă roșie. Calitatea perfectă a semințelor atent selectate accelerează germinația și garantează sănătatea perfectă a răsadurilor. Calitatea semințelor este deosebit de importantă în cazul legumelor rădăcinoase cu creștere lentă. Vrei să crești ca un profesionist? Semințele calibrate se bucură din ce în ce mai mult de popularitate în rândul clienților noștri. Investind în semințele calibrate, obțineți semințe de clasă premium cu abatere garantată a dimensiunii de max 0,2 milimetri în diametru. Dimensiunea semintelor se traduce direct prin germinarea lor si rezistenta la vreme nefavorabila in perioada rasaririi. Această achiziție merită fiecare bănuț!

Cultivarea legumelor profesional într-o grădină de acasă nu a fost niciodată atât de ușoară. Alegeți soluții inovatoare și semănați semințe profesionale, cele mai bune semințe care sunt disponibile pe piață. Vom face ca recolta ta să fie și mai mare și munca de grădinărit și mai satisfăcătoare!

-40%
23.40 leu 38.99 leu
Promoția se încheie