• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Professionella frön

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Därför har vi lagt till en ny kategori i vårt vanliga utbud: Professionella Frön. Den här avdelningen erbjuder de finaste, mest robusta och högavkastande grönsakssorterna. Dessa frön imponerar med sin enastående och oöverträffade kvalitet. Våra stora, jämnt dimensionerade och noggrant utvalda frön garanterar en riklig skörd!

Professionella Frön är det bästa av det bästa. Ursprungligen utformade för storskalig industriell odling är de nu tillgängliga för alla. Vi rekommenderar starkt dessa frön till alla trädgårdsmästare och tomtägare som strävar efter extraordinära resultat. Vår online-trädgårdsbutik erbjuder professionella sallads- och grönkålfrön. Den jämnt stora storleken på dessa populära bladgrönsaksfrön säkerställer snabb, exakt och bekymmersfri sådd. Dessutom stöder vi professionella morot-, persilje- och rödbetsfrön. Den felfria kvaliteten på våra noggrant utvalda frön accelererar groendet och säkerställer de robusta plantornas hälsa, vilket är särskilt viktigt för långsamt växande rotgrönsaker. Vill du odla som en proffs? Kalibrerade frön blir allt mer populära bland våra kunder. Genom att investera i kalibrerade frön får du frön av toppkvalitet med en garanterad storleksavvikelse på högst 0,2 millimeter i diameter. Fröstorleken påverkar direkt groendet och motståndskraften mot ogynnsamma väderförhållanden under utvecklingsfasen. Den här investeringen är värd varenda öre!

Att odla grönsaker professionellt i din trädgård har aldrig varit enklare. Satsa på innovativa lösningar och så Professionella Frön - de bästa fröna som finns på marknaden. Vi hjälper dig att uppnå ännu högre skördar och göra din trädgårdsarbete ännu mer givande!