• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Profesionalna semena

Zadovoljstvo naših strank je za nas najpomembnejše. Zato smo v našo redno ponudbo dodali novo kategorijo: Profesionalna Semena. Ta oddelek vam ponuja najboljše, najbolj odporne in najbolj produktivne sorte zelenjave. Ta semena navdušujejo s svojo odlično in neprimerljivo kakovostjo. Naša velika, enakomerno velika in skrbno izbrana semena zagotavljajo visok donos!

Profesionalna semena so semena najvišjega razreda. Sprva so bila namenjena kmetovanju na velikih industrijskih površinah, zdaj pa so na voljo vsem. Ta semena toplo priporočamo vsem vrtnarjem in lastnikom vrtičkov, ki želijo doseči spektakularne rezultate. V naši spletni vrtnarski trgovini ponujamo profesionalna semena solate in ohrovta. Enakomerna velikost teh priljubljenih semen listnate zelenjave zagotavlja hitro, natančno in enostavno setev. Prav tako priporočamo profesionalna semena korenja, peteršilja in rdeče pese. Brezhibna kakovost skrbno izbranih semen pospešuje kalitev in zagotavlja popolno zdravje sadik, kar je še posebej pomembno pri počasi rastoči koreninski zelenjavi. Želite gojiti kot profesionalec? Kalibrirana semena postajajo vse bolj priljubljena med našimi strankami. Z vlaganjem v kalibrirana semena dobite semena prvega razreda z zagotovljeno odstopanje velikosti največ 0,2 milimetra v premeru. Velikost semen neposredno vpliva na kalitev in odpornost na neugodne vremenske razmere med fazo kalitve. Ta nakup se izplača!

Profesionalno gojenje zelenjave v domačem vrtu še nikoli ni bilo tako enostavno. Izberite inovativne rešitve in posejte Profesionalna Semena - najboljša semena, ki so na voljo na trgu. Pomagali vam bomo doseči še višje donose in narediti vaše vrtnarsko delo še bolj zadovoljujoče!