Profesjonelle frø

Tilfredsheten til våre kunder er det viktigste for oss. Derfor inkluderte vi profesjonelle frø i vårt faste tilbud. Denne delen tilbyr deg de beste, mest motstandsdyktige og mest produktive grønnsaksvariantene. Disse frøene gleder seg over sin utmerkede, uovertrufne kvalitet. Store, jevnstore, nøye utvalgte frø garanterer høy avling!

Profesjonelle frø er frø på toppnivå. De var i utgangspunktet beregnet på industrilandbruk med store arealer, men er nå tilgjengelig for alle. Vi anbefaler disse frøene til alle gartnere og kolonihavere som ønsker å oppnå spektakulære resultater. Hagebutikken vår på nett inneholder profesjonell salat- og grønnkålfrø. Jevn størrelse på frøene til populære bladgrønnsaker sikrer rask, presis og enkel såing. Vi anbefaler også de profesjonelle frøene av gulrot, persille og rødbeter. Den perfekte kvaliteten på de nøye utvalgte frøene fremskynder spiringen og garanterer perfekt helse til frøplantene. Kvaliteten på frøene er spesielt viktig når det gjelder de sakte voksende rotgrønnsakene. Vil du vokse som en proff? Kalibrerte frø nyter mer og mer popularitet blant våre kunder. Ved å investere i de kalibrerte frøene får du førsteklasses frø med garantert størrelsesavvik på maks 0,2 millimeter i diameter. Størrelsen på frøene oversetter direkte til deres spiring og motstanden mot ugunstig vær under fremvekstperioden. Dette kjøpet er verdt hver krone!

Å dyrke grønnsaker profesjonelt i en hjemmehage har aldri vært så enkelt. Velg innovative løsninger og så profesjonelle frø, de beste frøene som er tilgjengelig på markedet. Vi vil gjøre utbyttet ditt enda høyere og hagearbeidet enda mer tilfredsstillende!

-40%
139.68 kr 232.80 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
47.38 kr 78.95 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
47.38 kr 78.95 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
47.38 kr 78.95 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
79.88 kr 133.13 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
127.38 kr 212.30 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
389.88 kr 649.80 kr
Kampanjen avsluttes