Profesjonelle frø

Kundetilfredshet er vår øverste prioritet. Derfor har vi lagt til en ny kategori i vårt vanlige utvalg: Profesjonelle Frø. Denne seksjonen tilbyr de beste, mest robuste og høytytende grønnsakssortene. Disse frøene imponerer med sin utmerkede og uovertrufne kvalitet. Våre store, jevnt store og nøye utvalgte frø garanterer en rik høst!

Profesjonelle Frø er av topp kvalitet. Opprinnelig utviklet for storskala industriell landbruk, er de nå tilgjengelige for alle. Vi anbefaler disse frøene på det sterkeste til alle gartnere og parsellseiere som ønsker å oppnå spektakulære resultater. Vår online hagebutikk tilbyr profesjonelle salat- og kålfrø. Den jevne størrelsen på disse populære bladgrønnsakfrøene sikrer rask, presis og problemfri såing. I tillegg anbefaler vi profesjonelle gulrot-, persille- og rødbetfrø. Den feilfrie kvaliteten på våre nøye utvalgte frø akselererer spiringen og garanterer sunn vekst av frøplantene, noe som er spesielt viktig for saktevoksende rotgrønnsaker. Vil du dyrke som en proff? Kalibrerte frø blir stadig mer populært blant våre kunder. Ved å investere i kalibrerte frø får du førsteklasses frø med en garantert størrelsesavvik på maksimalt 0,2 millimeter i diameter. Frøstørrelsen påvirker direkte spiringen og motstanden mot ugunstige værforhold under fremvekstperioden. Denne investeringen er verdt hver krone!

Å dyrke grønnsaker profesjonelt i din hjemmegård har aldri vært enklere. Velg innovative løsninger og så Profesjonelle Frø - de beste frøene som er tilgjengelige på markedet. Vi vil hjelpe deg med å oppnå enda høyere avlinger og gjøre hagearbeidet ditt enda mer tilfredsstillende!