Blomstrende gjødsel

Gjødsel for blomstrende planter har ett mål - å stimulere plantene til å produsere flere knopper, slik at de blomstrer lenger og mer overdådig takket være optimal tilførsel av næringsstoffer. Produktene som er tilgjengelige i butikken vår vil gi plantene dine utmerket vitalitet og blomsterkraft. Riktig ernærte blomstrende planter er sunne, robuste, levende fargede og perfekt størrelse. For slike resultater, bruk kun originale, sertifiserte gjødsel for blomstrende planter. Du kan finne den fullstendige listen over disse produktene nedenfor.

Vi anbefaler på det sterkeste den flytende gjødselen "Morze Kwiatów" (Blomsterhavet), rik på kalium, og den flytende rosegjødselen "Okazale Kwiaty" (Praktfulle Blomster). Vurder også rododendrongjødselen "Bujne Kwitnienie" (Rikelig Blomstring) og ulike andre Target-produkter. Vårt uovertrufne utvalg inkluderer førsteklasses Florovit plantenæringsmidler (som Datura-gjødsel for forlenget blomstring, geraniumgjødsel, og gjødsel for klematis og andre blomstrende klatreplanter), pålitelige Agrecol-gjødsel (som hagestemor og fiol-gjødsel, hengende petunia-gjødsel) og Biopons sortiment (inkludert langvarige tabletter, flytende konsentrater og effektive pulver for blomstrende planter). Hvis du er interessert i innovative løsninger, prøv "Zielony Dom" Rose og blomstrende planters gjødsel i en klar-til-bruk vannkanne. Denne beholderen kommer med en tilkobling for hageslangen, noe som gjør det mulig å påføre den direkte på plantene under vanning!

Dette er bare et glimt av hva vi har å tilby - vi tilbyr disse og mange andre utmerkede gjødsel for blomstrende planter til konkurransedyktige priser, med rimelig hjemlevering. Hold deg oppdatert med våre spesialtilbud og sesongbaserte salg! Enten du dyrker blomstrende planter i en hage, på en balkong, eller et vinduskarm i stuen, har butikken vår de best egnede gjødsel for dine planters behov. Handle online med full tilfredshetsgaranti fra ditt eget hjem!

62.29 kr