• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kukkivat kasvilannoitteet

Kukkiville kasveille tarkoitetut lannoitteet tähtäävät yhteen tavoitteeseen - stimuloimaan kasveja tuottamaan enemmän nuppuja, jolloin ne kukkivat pidempään ja runsaammin optimaalisen ravinteiden täydennyksen ansiosta. Kaupassamme saatavilla olevat tuotteet antavat kasveillesi erinomaista elinvoimaa ja kukintavoimaa. Asianmukaisesti ravitut kukkivat kasvit ovat terveitä, vahvoja, eloisasti värittyneitä ja täydellisen kokoisia. Tällaisten tulosten saavuttamiseksi käytä vain alkuperäisiä, sertifioituja lannoitteita kukkiville kasveille. Voit löytää näiden tuotteiden täydellisen listan alapuolelta.

Suosittelemme erityisesti "Morze Kwiatów" (Kukkien Meri) nestemäistä lannoitetta, joka on kaliumrikas, ja "Okazale Kwiaty" (Runsaskukkaiset) nestemäistä ruusulannoitetta. Harkitse myös "Bujne Kwitnienie" (Runsas Kukinta) rododendronlannoitetta ja muita Target-tuotteita. Vertaansa vailla oleva valikoimamme sisältää huippuluokan Florovit-kasviravinteita (kuten Datura-lannoitetta pitkäaikaiseen kukintaan, pelargonialannoitetta ja lannoitetta kärhöille ja muille kukkiville köynnöskasveille), luotettavia Agrecol-lannoitteita (kuten orvokki- ja violettilannoitetta, riippupetunialannoitetta) ja Bioponin valikoimaa (mukaan lukien pitkäkestoiset tabletit, nestemäiset tiivisteet ja tehokkaat jauheet kukkiville kasveille). Jos olet kiinnostunut innovatiivisista ratkaisuista, kokeile "Zielony Dom" Rose- ja kukkivalle kasville tarkoitettua lannoitetta valmiissa kastelukannussa. Tämä säiliö on varustettu liittimellä puutarhaletkua varten, mikä mahdollistaa sen suoran käytön kasveille kastelun aikana!

Tämä on vain esimakua siitä, mitä meillä on tarjolla - tarjoamme näitä ja monia muita erinomaisia kukkiville kasveille tarkoitettuja lannoitteita kilpailukykyiseen hintaan, edullisella kotiinkuljetuksella. Pysy ajan tasalla erikoistarjouksistamme ja kausialennuksistamme! Olitpa kasvattamassa kukkivia kasveja puutarhassa, parvekkeella tai olohuoneen ikkunalaudalla, kaupastamme löydät kasviesi tarpeisiin parhaiten sopivat lannoitteet. Shoppaile verkossa täydellä tyytyväisyystakuulla kodin mukavuudesta!