• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blommande växtgödselmedel

Gödselmedel för blommande växter har ett enda mål - att stimulera växterna att producera fler knoppar, vilket gör att de blommar längre och mer rikligt tack vare optimalt näringsämnestillskott. Produkterna som finns i vår butik kommer att ge dina växter utmärkt vitalitet och blomningskraft. Väl näringstillsatta blommande växter är friska, robusta, livligt färgade och perfekt storlekade. För sådana resultat, använd endast original, certifierade gödselmedel för blommande växter. Hela listan över dessa produkter finns nedan.

Vi rekommenderar starkt den flytande gödseln "Morze Kwiatów" (Blommornas Hav), som är rik på kalium, och den flytande rosgödseln "Okazale Kwiaty" (Ymniga Blommor). Överväg också rhododendrongödseln "Bujne Kwitnienie" (Riklig Blomning) och olika andra Target-produkter. Vårt oöverträffade urval inkluderar förstklassig Florovit växtnäring (som Datura-gödsel för förlängd blomning, pelargongödsel och gödsel för klematis och andra blommande klätterväxter), pålitliga Agrecol-gödselmedel (som styvmorsviol- och violgödsel, hängande petuniagödsel) och Biopons sortiment (inklusive långvariga tabletter, flytande koncentrat och effektiva pulver för blommande växter). Om du är intresserad av innovativa lösningar, prova "Zielony Dom" Ros- och blomväxtgödsel i en användningsklar vattenkanna. Denna behållare kommer med en passning för trädgårdsslang, vilket gör att du kan applicera den direkt på växterna under vattningen!

Detta är bara en glimt av vad vi har i lager - vi erbjuder dessa och många andra utmärkta gödselmedel för blommande växter till konkurrenskraftiga priser, med överkomlig hemleverans. Håll dig uppdaterad med våra specialerbjudanden och säsongsförsäljningar! Oavsett om du odlar blommande växter i en trädgård, på en balkong eller på en fönsterbräda i vardagsrummet, har vår butik de bäst lämpade gödselmedlen för dina växters behov. Handla online med full nöjd-garanti från hemmets bekvämlighet!

64.12 kr