• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Virágos növény műtrágyák

A virágos növényi műtrágyák egy célt tűznek ki célul - ösztönözni a növényeket arra, hogy több rügyet termeljenek, és ezért az optimális tápanyag-kiegészítésnek köszönhetően hosszabb és bőségesebb virágzásnak induljanak. Az üzletünkben kapható termékek kiváló életerőt és virágzási erőt kölcsönöznek növényeinek. A megfelelően táplált virágos növények egészségesek, masszívak, élénk színűek és tökéletes méretűek. Az eredmények eléréséhez csak eredeti, hiteles virágos növényi műtrágyákat használjon. E termékek teljes listája alább található.

Javasoljuk a "Morze Kwiatów" (Virágtenger) magas káliumtartalmú folyékony műtrágyát, az "Okazale Kwiaty" (Exuberant Flowers) folyékony rózsa műtrágyát, a "Bujne Kwitnienie" (bőségesen virágzó) rododendron műtrágyát és különféle egyéb Target termékek. Páratlan kínálatunk kitűnő Florovit növényi élelmiszertermékeket (pl. A Datura műtrágyát az elhúzódó virágzáshoz, muskátli műtrágyát, műtrágyát a klematiszhoz és más virágos kúszókhoz), a megbízható Agrecol műtrágyákat (pl. Kerti árvácska és ibolya műtrágyát, Trailing petúnia műtrágyát) és a Biopon aláírt termékeket. (virágos növényi műtrágyák tartós fülek, folyékony koncentrátumok és hatékony porok formájában) is. Ha szeretné kipróbálni az innovatív megoldásokat, válassza a "Zielony Dom" rózsa- és virágos növények műtrágyáját használatra kész öntözőkannában. Ez a tartály olyan kerettel van ellátva, amely illeszkedik a kerti tömlő csatlakozójához, ami lehetővé teszi, hogy öntözés közben közvetlenül a növényekre vigye!

Ez messze nem minden, ami meglepne - ezek és sok más kiváló virágos növényi műtrágya elérhető áruházunkban versenyképes áron, megfizethető házhoz szállítással. Maradjon velünk, és ne hagyja ki a különleges ajánlatokat és a szezonális akciókat! A virágos növények termesztésének helyétől függetlenül - kertben, az erkélyen vagy a nappali ablakpárkányon - üzletünkben megtalálja a legjobb műtrágyákat, amelyek tökéletesen megfelelnek növényei igényeinek. Vásároljon online, teljes megelégedési garanciával, otthon elhagyása nélkül!

-10%
846.36 Ft 940.00 Ft
Trágya botok virágos növényekhez - Biopon - 30 db - -10%
1,034.55 Ft 1,150.00 Ft
Virágzó növényi műtrágya - Zielony Dom® - 300 ml - -10%
1,170.00 Ft 1,300.00 Ft
Virágtrágya - Terrasan® - 1 l - -10%
1,603.64 Ft 1,781.82 Ft
Geranium műtrágya - BIOPON® - 500 ml - -10%
1,800.00 Ft 2,000.00 Ft