• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Virágos Növények Műtrágyái

A virágzó növények tápoldatozása egyetlen célt szolgál - serkenteni a növényeket több rügy termelésére, így hosszabb ideig és bőségesebben virágoznak az optimális tápanyag-ellátásnak köszönhetően. Üzletünkben kapható termékek kiváló életerővel és virágzási erővel ruházzák fel növényeit. Megfelelően táplált virágzó növények egészségesek, erősek, élénk színűek és tökéletes méretűek. Ilyen eredmények érdekében csak eredeti, minősített virágzó növényekhez való tápoldatokat használjon. Ezeknek a termékeknek a teljes listáját alább találja.

Nagy örömmel ajánljuk a "Morze Kwiatów" (Virágok Tengere) folyékony tápoldatot, amely gazdag káliumban, és az "Okazale Kwiaty" (Pompás Virágok) folyékony rózsa tápoldatot. Fontolja meg a "Bujne Kwitnienie" (Bőséges Virágzás) rododendron tápoldatot és a Target többi különböző termékét is. Páratlan választékunkban első osztályú Florovit növényi tápokat talál (mint a Datura tápoldat a hosszabb virágzáshoz, a muskátli tápoldat, és a tápoldat a klemátiszhoz és más virágzó kúszónövényekhez), megbízható Agrecol tápoldatokat (mint a kerti árvácska és ibolya tápoldat, a csüngő petúnia tápoldat), és a Biopon termékskáláját (tartós tabletták, folyékony koncentrátumok és hatékony porok virágzó növényekhez). Ha innovatív megoldásokra vágyik, próbálja ki a "Zielony Dom" Rózsa és virágzó növények tápoldatát, amely egy használatra kész öntözőkannában kapható. Ez a tartály kerti tömlőcsatlakozóval van ellátva, így közvetlenül a növények öntözése közben alkalmazható!

Ez csak egy kis ízelítő abból, amit kínálunk - ezeket és sok más kiváló virágzó növényekhez való tápoldatot versenyképes áron, megfizethető házhoz szállítással kínálunk üzletünkben. Maradjon naprakész különleges ajánlatainkkal és szezonális kiárusításainkkal! Akár a kertben, erkélyen vagy a nappali ablakpárkányán nevel virágzó növényeket, üzletünkben megtalálja a növényei szükségleteihez leginkább illő tápoldatokat. Vásároljon online teljes megelégedettségi garanciával otthona kényelméből!