• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru plante cu flori

Îngrășămintele pentru plante cu flori vizează un singur scop - să stimuleze plantele să producă mai mulți muguri și, prin urmare, să înflorească mai mult și mai abundent datorită suplimentării optime cu nutrienți. Produsele disponibile în magazinul nostru vă vor oferi plantelor vigoare și putere de înflorire excelente. Plantele cu flori hrănite corespunzător sunt sănătoase, rezistente, viu colorate și perfect dimensionate. Folosiți numai îngrășăminte originale, certificate pentru plante cu flori, pentru a obține astfel de rezultate. Lista completă a acestor produse poate fi găsită mai jos.

Am dori să recomandăm îngrășământul lichid "Morze Kwiatów" (mare de flori) cu conținut ridicat de potasiu, îngrășământul lichid cu trandafiri "Okazale Kwiaty" (flori exuberante), îngrășământul rododendron "Bujne Kwitnienie" (înflorire abundentă) și o varietate de alte produse țintă. Oferta noastră de neegalat cuprinde produse alimentare excelente pentru plante Florovit (de exemplu, îngrășământul Datura pentru înflorire prelungită, îngrășământ cu geraniu, îngrășământ pentru clematis și alte flori de înflorire), îngrășăminte fiabile Agrecol (de ex. (îngrășăminte pentru plante cu flori sub formă de filete de lungă durată, concentrate lichide și pulberi eficiente), de asemenea. Dacă vă place să încercați soluții inovatoare, alegeți îngrășământul "Zielony Dom" pentru trandafiri și plante cu flori într-un vas de udat gata de utilizat. Acest recipient este echipat cu un capăt care se potrivește cu conectorul furtunului de grădină, ceea ce vă permite să îl aplicați direct pe plante în timpul udării!

Acesta este de departe nu tot ceea ce v-ar surprinde - acestea și multe alte îngrășăminte excelente pentru plante cu flori sunt disponibile la magazinul nostru la prețuri competitive, cu livrare la domiciliu la prețuri accesibile. Rămâneți la curent și nu ratați ofertele speciale și vânzările sezoniere! Indiferent de locul în care vă cultivați plantele cu flori - în grădină, pe balcon sau pervazul ferestrei din sufragerie - veți găsi cele mai bune îngrășăminte, potrivite perfect pentru nevoile plantelor dvs., la magazinul nostru. Cumpărați online cu o garanție de satisfacție deplină fără a pleca de acasă!

-10%
11.49 leu 12.77 leu
Îngrășământ cu geraniu - BIOPON® - 500 ml - -10%
19.44 leu 21.60 leu
Îngrășământ pentru flori - Terrasan® - 1 l - -10%
21.78 leu 24.20 leu