• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru plante cu flori

Îngrășămintele pentru plantele înfloritoare au un singur scop - să stimuleze plantele să producă mai multe muguri, astfel încât să înflorească mai lung și mai abundent datorită suplimentării optime cu nutrienți. Produsele disponibile în magazinul nostru vor oferi plantelor dumneavoastră o vitalitate excelentă și putere de înflorire. Plantele înfloritoare bine hrănite sunt sănătoase, robuste, viu colorate și de dimensiuni perfecte. Pentru astfel de rezultate, utilizați doar îngrășăminte originale, certificate pentru plantele înfloritoare. Puteți găsi lista completă a acestor produse mai jos.

Vă recomandăm cu căldură îngrășământul lichid "Morze Kwiatów" (Marea de Flori), bogat în potasiu, și îngrășământul lichid pentru trandafiri "Okazale Kwiaty" (Flori Exuberante). Luați în considerare și îngrășământul pentru rododendron "Bujne Kwitnienie" (Înflorire Abundentă) și diverse alte produse Target. Selecția noastră incomparabilă include produse de top Florovit pentru hrănirea plantelor (cum ar fi îngrășământul Datura pentru înflorire prelungită, îngrășământ pentru geranium, și îngrășământ pentru clematis și alte plante cățărătoare înfloritoare), îngrășăminte Agrecol de încredere (cum ar fi îngrășământ pentru panseluțe și violete, îngrășământ pentru petunii căzătoare) și gama Biopon (inclusiv tablete de lungă durată, concentrate lichide și pulberi eficiente pentru plantele înfloritoare). Dacă sunteți interesat de soluții inovatoare, încercați îngrășământul pentru trandafiri și plantele înfloritoare "Zielony Dom" într-o cană de udare gata de utilizat. Acest recipient vine cu un adaptor pentru furtun de grădină, permițându-vă să-l aplicați direct pe plante în timpul udării!

Acesta este doar un indiciu a ceea ce avem de oferit - oferim acestea și multe alte îngrășăminte excelente pentru plantele înfloritoare la prețuri competitive, cu livrare acasă accesibilă. Rămâneți la curent cu ofertele noastre speciale și vânzările sezoniere! Indiferent dacă creșteți plante înfloritoare în grădină, pe balcon sau pe pervazul ferestrei din sufragerie, magazinul nostru are cele mai potrivite îngrășăminte pentru nevoile plantelor dumneavoastră. Cumpărați online cu garanția completă a satisfacției din confortul casei dumneavoastră!