Baja tanaman berbunga

Baja tanaman berbunga bertujuan satu tujuan - untuk merangsang tanaman untuk menghasilkan lebih banyak tunas dan oleh itu mekar lebih lama dan lebih banyak berkat suplemen nutrien yang optimum. Produk yang terdapat di kedai kami akan memberi kekuatan dan daya berbunga kepada tanaman anda. Tumbuhan berbunga yang diberi makanan sihat, kuat, berwarna terang dan bersaiz sempurna. Gunakan hanya baja tanaman berbunga asli yang diperakui untuk mencapai hasil tersebut. Senarai lengkap produk ini boleh didapati di bawah.

Kami ingin mengesyorkan baja cair "Morze Kwiatów" (Laut Bunga) dengan kandungan kalium tinggi, baja Okazale Kwiaty "(Bunga Berlimpah) Baja mawar cair," Bujne Kwitnienie "(Abundant Blooming) baja rhododendron dan pelbagai jenis produk Sasaran lain. Tawaran kami yang tidak dapat ditandingi merangkumi produk makanan tumbuhan Florovit yang sangat baik (contohnya baja Datura untuk mekar lama, baja Geranium, Pupuk untuk clematis dan tanaman berbunga lain), baja Agrecol yang boleh dipercayai (misalnya baja taman dan violet, baja petunia Trailing) dan produk bertanda Biopon (baja tanaman berbunga dalam bentuk tab tahan lama, pekat cair dan serbuk yang cekap) juga. Sekiranya anda ingin mencuba penyelesaian inovatif, pilih baja "Zielony Dom" Rose dan tanaman berbunga dalam tin penyiram yang siap digunakan. Bekas ini dilengkapi dengan hujung yang sesuai dengan penyambung hos taman, apa yang membolehkan anda memasangnya terus ke tanaman semasa menyiram!

Sejauh ini bukan semua yang mengejutkan anda - ini dan banyak baja tanaman berbunga lain yang sangat baik boleh didapati di kedai kami dengan harga yang kompetitif dengan penghantaran rumah yang berpatutan. Nantikan dan jangan terlepas tawaran istimewa dan jualan bermusim! Terlepas dari laman web anda menanam tanaman berbunga anda - di taman, di balkoni atau ambang tingkap di ruang tamu - anda akan menemui baja terbaik, sesuai untuk keperluan tanaman anda, di kedai kami. Belanja dalam talian dengan jaminan kepuasan sepenuhnya tanpa meninggalkan rumah!

There are no products in this section